Ексклюзиви
понеділок, 07 червня 2021 01:58

Іспанія відкрилась для іноземних туристів: що потрібно знати

Іспанія відкрилась для іноземних туристів: що потрібно знати
Іноземним круїзним суднам також буде дозволено знову причалювати в іспанських портах. Фото: Pixabay

Іспанія з 7 червня відкриває свої кордони для вакцинованих з усього світу. Люди, які отримали щеплення проти коронавірусу, "та їхні сім'ї" можуть перебувати в країні, незалежно від країни походження.

Про це заявив уряд у Мадриді, передає DW. Іноземним круїзним суднам також буде дозволено знову причалювати в іспанських портах.

Іспанська туристична галузь розраховує на літній бізнес після декількох місяців локдауну - уряд сподівається, що цього року країну відвідають 45 мільйонів іноземних туристів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали європейські країни, в які можуть подорожувати українці

Іспанія є другим за популярністю туристичним напрямком у світі після Франції, в 2019 році, згідно з офіційними даними, тут побувало 83,5 мільйона іноземних туристів. Минулого року ця кількість скоротилася на 77%.

Порядок в'їзду на територію Франції для іноземних мандрівників набирає чинності у середу 9 червня. Вакцинованим українцям доведеться додатково подавати довідки про ПЛР-тести, а без щеплення до країни не пустять.





Зараз ви читаєте новину «Іспанія відкрилась для іноземних туристів: що потрібно знати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути