Ексклюзиви
середа, 12 жовтня 2011 16:15

Індуси не п'ють, бо пиво дороге

Індуси не п'ють, бо пиво дороге

Після перемогу у шоу "Від пацанки до панянки" Юлія Балаєва відмовилась від безпричинного пияцтва.

"Раніше була пивним алкоголіком. Індуси не п'ють, бо пиво дороге, а місцевий денатурат дуже шкідливий. На премію в кілька тисяч доларів від телешоу поїхала в Індію. Був шанс навчатися в одній із лондонських шкіл, але тоді потратила б усі виграні гроші.

В Індії познайомилася з 65-річним шведом. "Я бомж, бо не маю свого житла", – каже він мені. "Виходить, я також бомж. Але знайшла роботу, винайняла квартиру, і ось вуаля – я вже пристойна людина". На літо він їздить на роботу до Швеції, а тоді півроку тусить у Індії", - розказала дівчина і зізналась, що хоче стати поетесою.

"Одна дівчина з не дуже популярної групи сказала, що поклала мій вірш на музику. Пришле, коли запише демо. Товариш із Москви попросив написати текст до треку".

Прочитати детальніше, як змінилось життя дівчини після перемоги у шоу можна у журналі "Країна" № 39 (92) за 14 жовтня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Індуси не п'ють, бо пиво дороге». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути