вівторок, 09 квітня 2013 17:55

Готель "Клеопатра" рекомендувала сама Ольга Фреймут

 

"Кожен хоча би раз у житті має побувати в Кам'янці-Подільському на Хмельниччині, - вважає киянка 35-річна Олена Романюк. - Вперше була тут в студентські роки. Місто просто надзвичайне, дуже зелене, скелясте, багате на історичні пам'ятки. Сподобався стародавній замок, до якого веде арковий міст через річку. Минулого літа вирішили з'їздити усією сім'єю. На кілька днів зупинилися у двомісному "напівлюксі" готелю "Клеопатра". Персонал мабуть тут найпривітніший. Нас поселили у просторий номер пастельних тонів, з плазмою, великим ліжком та якісною постіллю. Для 5-річної доньки безкоштовно принесли дитяче ліжко. На сніданок був шведський стіл у супроводі живої скрипки. Впродовж дня басейн, більярд, боулінг. Вишукана вечеря у ресторані та дискотека у готельному клубі".

Чотиризірковий готель "Клеопатра" розташований в старовинній будівлі 18 століття в самому центрі старої частини Кам'янця-Подільського. До знаменитого замку пішки іти 20 хвилин. З вікон готелю видно чудову панораму міста: праворуч — Ратуша, прямо — каньйон, ліворуч — Кафедральний собор. Звук дзвонів останнього часто сюди доноситься.

Торік влітку готель відвідала знімальна група телевізійного проекту "Ревізор". Ведуча Ольга Фреймут високо оцінила заклад і нагородила відзнакою "Ревізор рекомендує".

Перед входом у будівлю готелю споруджений фонтан, є літній майданчик. Для гостей на території облаштована приватна безкоштовна автостоянка. До їхніх послуг 80 комфортабельних номерів. Найдешевший коштує 500 грн, найдорожчий — 1200. Комфортабельні номери обладнані кондиціонером, сейфом, кавоваркою. До кожного проведений безкоштовний швидкісний інтернет. Бронювати номери можна на сайті: www.kleopatra-kp.com.

Сніданок "шведський стіл" подають у великій залі. Цінителів вишуканої європейської та національної кухні запрошують до різноманітних залів ресторанів. Напої та легкі закуски можна замовити у барі середньовічному стилі, або на красивій відкритій терасі чи в зимовому саду.

У готелі "Клеопатра" міститься великий оздоровчий центр з сауною, гідромасажною ванною та турецькою лазнею. Гості можуть замовити масаж та косметичні процедури чи відвідати салон-перукарню. За потреби можна скористатися послугами прання та прасування одягу.

Для відпочинку та розваг працює більярдний зал на чотири столи, зал для боулінгу на шість доріжок, є великий критий басейн. Для дітей облаштована сучасна ігрова кімната. Гості можуть їх відвідувати безкоштовно. Вечорами у готельному клубі "Диско-бочка" організовують дискотеки, вечірки з різними розважальними програмами. А у працівників за цілодобовою стійкою реєстрації можна замовити екскурсії по місту.

"Клеопатра" пропонує гостям незабутній відпочинок.

Адреса: м. Кам'янець-Подільський, вул. Татарська, 19.

Детальніша інформація за тел: (03849) 9-06-98, (03849) 9-19-31 або на сайті www.kleopatra-kp.com

Зараз ви читаєте новину «Готель "Клеопатра" рекомендувала сама Ольга Фреймут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути