субота, 19 червня 2021 15:26

Ще одна європейська країна спростила умови в'їзду

Ще одна європейська країна спростила умови в'їзду
На туристів чекають нові правила в'їзду в Грецію. Фото: pexels.com

Міністерство туризму Греції оголосило про дві зміни до протоколів охорони здоров'я для туристів, які в'їжджають до країни.

Грецький уряд дозволив в'їзд в країну мандрівникам з негативним експрес-тестом, а не тільки з ПЛР-тестом, повідомляє "Європейська правда".

Також збільшили мінімальний вік, при якому діти, які в'їжджають в країну, повинні надавати документи, що підтверджують, що вони не хворі на коронавірус. Тепер дітям до 12 років дозволили в'їзд без таких документів. Раніше було дозволено дітям до 6 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де найкраще відпочивати: думка європейців

Зміни стосуються людей, що прибувають з країн, для яких дозволено їхати до Греції та з Греції.

Тим, хто їде до Греції, також надається можливість показати сертифікат ЄС про вакцинацію в цифровій або письмовій формі замість негативного результату тесту.

Раніше для в'їзду в Грецію діяли такі правила. Необхідно було заповнити перед поїздкою анкету на спеціальному сайті, а вже на в'їзді в країну надати один із документів: довідка про вакцинацію, зроблену хоча б за 14 днів до в'їзду, ПЛР-тест не пізніше 72 годин, довідка про перенесену хворобу COVID, тест на антитіла, який дійсний від 2 до 9 місяців з дня видачі.

Найбільший грецький туроператор Mouzenidis Travel припинив прийом і обслуговування нових клієнтів на території Греції у період з 18 до 26 червня. Пропонують перенесення турів, заброньованих на зазначені дати, на період з 01.09.2021 і далі або на літній сезон 2022 року за тим самим ціновим каталогом.

Зараз ви читаєте новину «Ще одна європейська країна спростила умови в'їзду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути