Ексклюзиви
пʼятниця, 07 серпня 2020 11:00

Єгипет оновив правила в'їзду для іноземців

Єгипет оновив правила в'їзду для іноземців
З 8 серпня громадянам, які прибувають до Єгипту морським, повітряним або наземним шляхом, треба буде надати негативний результат тесту на коронавірус. Фото: Pixabay

На тлі зростання кількості інфікованих коронавірусом Єгипет посилив контроль для тих, хто в'їжджає на територію країни.

Обмеження не стосуватимуться іноземців, які рушають до туристичних зон, повідомили в указі прем'єра Мустафи Мадбула, передає Al Balad.

З 8 серпня громадянам, які прибувають до Єгипту морським, повітряним або наземним шляхом, треба буде надати негативний результат тесту на коронавірус. Він має бути зроблений не раніше як за 72 год. до в'їзду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки країн світу відкрили кордони для українців

Обмеження не стосуватимуться в'їзду до Шарм-еш-Шейха, Хургади, Таби, Марса-Алам і Мерса-Матрух. Без наявності негативних ПЛР-тестів туристам за межі курортів виїхати не вдасться.

Обмеження на в'їзд ухвалили уряди країн світу через пандемію, що поширилася західними державами в березні 2020 року. Разом зі зменшенням кількості хворих на коронавірус низка країн переглянули правила для іноземців, що діяли під час посиленого карантину, і відкрили кордони для туристів.

Із 7 серпня українці можуть вільно подорожувати до Чорногорії. Україну внесли у перелік "зелених" країн. Національна координаційна рада з інфекційних захворювань оновила список країн, жителі яких можуть безперешкодно в'їжджати в Чорногорію. Крім України, це Азербайджан, Білорусь, Канада, Росія і Зімбабве, йдеться на сайті уряду Чорногорії.

Зараз ви читаєте новину «Єгипет оновив правила в'їзду для іноземців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути