неділя, 23 червня 2019 05:28

Що взяти з собою на море

Що взяти з собою на море
Речі на відпочинок варто складати раніше, щоб нічого не забути

Зібравшись відпочивати варто взяти лише необхідні речі і нічого зайвого. Це документи, аптечка та гроші.

Візьміть з собою невелику суму грошей готівкою, а решту на пластиковій карті. Але попередньо дізнайтеся чи є десь поряд банкомат.

Залежно від того, куди їдете збирате потрібні документи. Зазвичай це закордонний паспорт, віза, медична страховка, авіаквиток або квиток на поїзд, бажано відразу мати в обидві сторони та бронь на проживання.

Якщо їдуть діти, необхідне свідоцтво про народження, закордонний паспорт на дитину і довіреність на виїзд, розповідає bossfor.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємося до відпустки - що заборонено робити за кордоном

Під час відпустки краще не хворіти, але про всяк випадок необхідно мати медикаменти першої допомоги. Це важливо, адже якщо ви їдете в іншу країну.

На море обов'язково візьміть змінний купальник. Також засоби захисту від сонця: капелюх з широкими полями, окуляри, бейсболка та легку накидку на плечі від палючого сонця.

67% українців проводять відпустку в Україні, а 33% вирушають за кордон. Найчастіше їдуть відпочивати на узбережжя Азовського моря і до Одеси. У п'ятірці лідерів ще Львів, Харків і оздоровлювальні центри Закарпаття.

Зараз ви читаєте новину «Що взяти з собою на море». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути