понеділок, 17 травня 2021 02:50

Арабська країна вирішила скасувати карантин для туристів

Арабська країна вирішила скасувати карантин для туристів

Саудівська Аравія прийняла рішення скасувати вимогу карантину для іноземних відвідувачів, які зробили щеплення від коронавірусу.

У неділю Саудівська Аравія оголосила, що іноземним відвідувачам, які прибувають повітряним транспортом з більшості країн, більше не потрібно буде відбувати карантин з 20 травня, якщо їм було зроблено щеплення проти Covid-19. Про це повідомляє Reuters.

Відвідувачам з 20 інших країн, включаючи США, Індію, Великобританію, Німеччину, Францію та Об'єднані Арабські Емірати, залишається заборонений в'їзд до королівства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС та Україна вводять Covid-паспорти. ВООЗ проти - що варто знати про новий документ

Наразі всім мандрівникам, які прибувають у королівство, потрібно пройти карантин на період від семи до 14 днів залежно від країн, звідки вони приїжджають, та надати негативні тести ПЛР.

Згідно з новими правилами, кожен, хто не прищеплений віком від восьми років, повинен прибути в Саудівську Аравію протягом семи днів за власний рахунок із карантину протягом семи днів станом на 20 травня та показати негативний тест ПЛР на шостий день свого прибуття.

Італія планує скасувати карантинні обмеження для деяких мандрівників із середини травня.

Зараз ви читаєте новину «Арабська країна вирішила скасувати карантин для туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути