пʼятниця, 08 лютого 2019 16:22

Як вигідно спланувати маршрут подорожі і обрати потрібні квитки

Як вигідно спланувати маршрут подорожі і обрати потрібні квитки
З Turisto сплануєте свою подорож легко, дешево і комфортно

Часто люди планують поїздку, але на заваді стає відсутність квитків. Доводиться переносити подорож, знову брати вихідні на роботі, або взагалі все скасовувати. Аби уникнути таких проблем, варто обрати сервіс, на якому заздалегідь можна придбати дешеві авіаквитки і не тільки.

Компанія Turisto створила сервіс для планування єдиного маршруту подорожей. З Turisto ви можете підібрати не тільки квитки на літак, але й знайти альтернативу літаку - квитки на автобус або поїзд і спланувати маршрут однієї подорожі так, щоб відвідати кілька країн або міст.

- Я дізналась про цю компанію випадково, - каже Інна Вересюк зі Львова. - Збирались їхати в подорож Європою, все спланували, але квитків ніяк не було, нам не виходило прокласти маршрут. Знайомий порекомендував Turisto, бо сам не раз користувався. Ми звернулись в компанію і дізнались, як нам дешево і швидко дістатись туди, куди збиралися.

Про наявність квитків Turisto дізнається напряму у транспортних компаній. Для аналізу беруть пропозиції 350 авіакомпаній, 250 автобусних і 15 залізничних перевізників. Система показує різні варіанти та види транспорту за найнижчою ціною.

Можна також спробувати знайти залізничний рейс по найбільш схожому маршруту, що пропонують авіакомпанії. Сервіс може обрати авіаквитки і поєднати переліт з комфортною поїздкою на поїзді або автобусі.

- Turisto зібрав дешеві авіаквитки від усіх можливих для поїздки лоукостерів, - пояснює Інна Вересюк. - Ми обрали найвигідніші для нашої поїздки квитки. Спеціальні пропозиції та акції від всіх перевізників є в одній системі. Будемо наступну подорож з Turisto планувати швидко і легко.

Якщо умови тарифів авіакомпаній дозволяють повернути квитки, то при їх купівлі в сервісі Turisto ви можете це зробити. Служба підтримки компанії враховує всі вимоги клієнтів і організовує компенсацію одним платежем. Це зручно, бо не треба придумувати, як зробити складну фінансову операцію в найкоротші терміни.

Зараз ви читаєте новину «Як вигідно спланувати маршрут подорожі і обрати потрібні квитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути