четвер, 02 серпня 2018 05:28

8 зайвих речей у відпустці: що викинути з валізи

8 зайвих речей у відпустці: що викинути з валізи
Речі, які варто залишити дома під час відпуски. Фото. 27.ua

Літо - це пора відпочинку та подорожей. Проте для вдалої відпустки не обов'язково брати з собою величезну валізу речей.

Дещо зі звичного списку "must have" можна сміливо викинути із багажу. При цьому навряд знизиться якість відпочинку, пише журнал "Домашний очаг".

Фен. У більшості готелів туристам надається житло зі всіма зручностями, в тому числі є фени. На березі моря краще від нього відмовитися взагалі.

Спортивне обладнання. Якщо плануєте активний відпочинок, фізичного навантаження вам вистачить і без додаткових тренувань. Не варто брати з собою багато спортивних речей.

Аптечка. Повний комплект медпрепаратів навряд згодиться у подорожі. Візьміть необхідний мінімум, а решту за необхідності придбаєте в місцевій аптеці. Виняток становить лише поїздка у віддалені місця з недостатньою інфраструктурою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим найчастіше заражаються на курорті

Більше двох комплектів купальників. Для комфотрного відпочинку біля моря достатньо мокрий костюм замінити на сухий. Отже, решта купальників має шанс спокійно пролежати у валізі.

Невідповідний одяг. Не варто брати з собою речі, які погано поєднуються по стилю чи кольоровій гамі. Зайвим буде і надмірний вибір аксесуарів.

Занадто дорогі речі. Не кожен готель має сейфи, тож краще не брати у відпустку коштовні прикраси та решту цінностей. Також дорогі сукні та взуття варто залишити вдома.

Книги у твердій обкладинці. Літературу можна почитати на екрані смартфону або планшету, а вага сумки значно зменшиться.

Косметика. Для відпочинку біля моря варто взяти засоби із SPF-фильтром та для реабілітації шкіри та волосся. Коли їдете в гори можна взяти захисну косметику та бальзами для губ. Решта косметички може виявитися зайвою.

Жіночий одяг для відпочинку дуже специфічний, тому що до нього набагато вищі вимоги, ніж до повсякденного. Відчувати себе зручно допоможуть натуральні матеріали: бавовна, льон, вовна та інші. Недоречними будуть прозорі, жорсткі і блискучі тканини. Також обов'язково необхідні сонцезахисні окуляри, капелюх, сумка або рюкзак.

Зараз ви читаєте новину «8 зайвих речей у відпустці: що викинути з валізи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути