пʼятниця, 15 квітня 2011 12:32

Після "Браги" Ярмоленко бився головою об газон
12

Фото: Reuters

Після київських 1:1 перед матчем у Бразі Юрій Сьомін сказав: "Все вирішить реалізація гольових моментів". Може, ЮрПалич забув сказати підопічним, що потрібно створювати ці самі моменти. Матч розпочався без гостроти. Чекали штурму, а вийшов пшик, пише Сегодня.

Португальці через чверть тайму почали вилазки до воріт Шовковського, Угу Віана здалеку стрельнув, а СаШо м'яч не втримав, врятувало, що поруч не було суперників. "Динамо" відповіло першою гострою атакою на 25-й хвилині. Сілва пролетів по правому краю і видав м'яч на тарілочці в районі 11-метрової Ярмоленку. Той дуже слабо вдарив головою.

Підсилив гру Пауло Сезар. Через брак захисників коуч "Браги" зважився на експеримент а-ля Ето'О - у півфіналі ЛЧ-2010 з "Барсою" Муріньо відрядив форварда в оборону. Але те, що у Моуріньо пройшло, у його земляка Пасьєнсії не спрацювало.

Сезар просто зрізав Ярмоленка. Хачеріді побіг мститися. Захисник намагався штовхнути суперника ногою - добре, що Женю відтягнули Вукоєвич і Гусєв, покрутивши пальцем біля скроні, мовляв, так і вилучення заробити можна.

На суддівський консиліум зібралося чотири рефері. Вердикт - червона Сезару, бешкетникові Хачеріді - жовта. Ми в більшості? Математично. У наших форвардів не йде попереду гра - біля воріт Артура спокійно. І "Брага" дозволила собі огризнутися.

Пам'ятайте, що було після вилучення в Манчестері в 1 / 8? Так, ми в більшості пропустили зі штрафного. І тут серце тьохнуло на 43-й хвилині. Штрафний господарів з лівого флангу. Угу Віана стрельнув низом, СаШо знову м'яч не втримав, і Мейонг розстрілював впритул - тут вже воротар виправив свою помилку.

Міг раніше за всіх на перерву відправитися і Хачеріді. Женя сфолив біля свого штрафного майданчика, і господарі вимагали другу картку. Суддя не дав. А в перерві Сьомін від гріха подалі прибрав Хачеріді, випустивши Алмейду.

Другий тайм - і знову треба шукати валідол. Ліма тікає на побачення з Шовковським. Сілва наздоганяє, стелиться в підкаті, але бразилець встигає потужно пробити - браво, СаШо! Через пару хвилин показав себе і Артур. Кравець метрів з десяти в дотик замкнув флангову передачу Попова - кіпер витягнув.

Ще один невдалий забіг Артема до воріт "Браги" - і Сьомін змінив його на Гармаша. Гостроти попереду це не додало. Але був у "Динамо" таки момент. Це Міля зліва пасував на набігаючого Вукоєвича, але тому пробити по порожніх воротах не дав Куштодіу.

Граючи годину в більшості, "Динамо" забити не змогло. Не знайшлося ватажка, який повів би за собою ламати редути "Браги". 0:0 - і "Динамо" вилітає з Ліги Європи.

З другого заходу Юрій Сьомін не зміг повторити досягнення Кубка УЄФА-2009 - півфінал. Шосте в історії побачення "Динамо" з португальськими клубами принесло киянам шосте розчарування ...

Зараз ви читаєте новину «Після "Браги" Ярмоленко бився головою об газон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути