понеділок, 21 лютого 2011 16:57

Віталій Кличко готується до бою з Солісом в горах
17

Фото: www.klichkofund.org.ua

Віталій Кличко продовжує підготовку до відстоювання титулу чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC. Весь тренувальний період чемпіон живе далеко від цивілізації, в горах Тіроля.

Але за міськими турботами нудьгувати не встигає. Плавання, пробіжки, два тренування на день - графік підготовки настільки щільний, що навіть погуляти горами часу не вистачає.

"На вихідних я дозволяю собі прогулятися, подихати свіжим повітрям. Але я приїхав сюди не насолоджуватися красою, а працювати, - каже Кличко. - Я вивчаю суперника, але в той же час не потрібно забувати, що і він вивчає мої слабкі сторони.

Буде непросто боксувати проти Соліса. Але в цьому і полягає наше завдання - підібрати ключ до неординарного стилю кубинця, влаштувати йому таку "зустріч" в рингу, що він не зможе протистояти. Це наше домашнє завдання."

Нагадаємо, 19 березня в Кельні на LANXESS арені український суперважковаговик ушосте після повернення в ринг буде відстоювати свій титул в поєдинку проти кубинського боксера Одланьєра Соліса.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко готується до бою з Солісом в горах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути