Ексклюзиви
вівторок, 08 лютого 2011 18:33

Російський боксер-любитель порівняв братів Кличків із сохатим

Російський боксер-любитель порівняв братів Кличків із сохатим

Російський боксер-любитель Сергій Кузьмін, який виграв чемпіонат Європи 2010 року в суперважкій вазі, порівняв українських братів Кличків із сохатим. За словами Кузьміна, Володимир Кличко, як і його старший брат Віталій, "від кожного удару ломиться, як сохатий". Манеру бою Кличка-молодшого росіянин назвав невидовищною, повідомляє інтернет-видання Sports.ru.

Кузьмін поділився своєю думкою про братів Кличко, кажучи про шанси російських боксерів Олександра Повєткіна і Миколи Валуєва в боях проти українців. Кузьмін вважає, що у Повєткіна є шанси перемогти Кличка-молодшого, а у Валуєва - Кличко-старшого.

Переговори про поєдинки Володимир Кличко - Олександр Повєткін і Віталій Кличко - Микола Валуєв починалися кілька разів, але успіхом не завершилися.

В даний час Кличко-молодший є чемпіоном світу у важкій вазі за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація), а Кличко-старший - за версією WBC (Всесвітня боксерська рада).

Що стосується 23-річного Кузьміна, що виступає на аматорському ринзі, то в 2010 році він став чемпіоном Європи і чемпіоном Росії. Боксер поставив перед собою мету виграти чемпіонат світу 2011 року і Олімпіаду-2012. Після цього він, можливо, піде в професіонали.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Російський боксер-любитель порівняв братів Кличків із сохатим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути