вівторок, 16 березня 2010 18:16

Зідан стане телекоментатором

Колишній футболіст збірної Франції Зінедін Зідан, 37 років, вирішив спробувати свої сили на іспанському телебаченні. З уругвайцем Енцо Франческолі він буде вести нове футбольне реаліті-шоу "Футбал Крекс". Франческолі — улюблений футболіст Зідана. На честь уругвайця він назвав свого старшого сина.

Мета шоу — стежити за прогресом 17 спеціально відібраних молодих гравців з усього світу. Кастинги проходитимуть у 20 містах різних країн — в Аргентині, Колумбії, Гані, Мексиці, Парагваї, Перу, Іспанії та США.

Переможці вирушать на шість тижнів до тренувального табору в місто Лас-Розас, поблизу Мадрида.

Зідан — чемпіон світу та Європи, переможець Ліги чемпіонів, чемпіонатів Італії та Іспанії, закінчив ігрову кар"єру 2006 року. Піти з поля з тріумфом йому не вдалося — капітан збірної Франції був вилучений із поля у фінальному матчі Кубка світу, а його команда програла в серії пенальті збірній Італії. Червону картку Зідан отримав за удар головою захисника суперників Матерацці, який словесно спровокував його. Недавно француз підтвердив, що ніколи не зможе вибачити італійця.

Цього літа Зідан став радником новообраного президента іспанського "Реалу" Флорентіно Переса — 2001-го той купив футболіста в туринського "Ювентуса" за 75 млн євро. Теперішні функції Зізу в Королівському клубі — суто представницькі. Днями Зінедіну запропонували очолити збірну Алжиру — команду його історичної батьківщини. Однак володар "Золотого м"яча-1998" віддав перевагу телебаченню.

Зараз ви читаєте новину «Зідан стане телекоментатором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути