пʼятниця, 06 липня 2012 06:00

Володимир Кличко вдруге зустрінеться з Тоні Томпсоном

7 липня на стадіоні "Стад де суїс" у швейцарському Берні Володимир Кличко, 36 років — 57 перемог, 50 нокаутів, три поразки, нуль нічиїх — проведе черговий захист своїх титулів за трьома основними світовими версіями. Суперником українського надважковаговика буде американець 40-річний Тоні Томпсон — 36 перемог, 24 нокаути, дві поразки, нуль нічиїх. Трансляція на телеканалі "Інтер" розпочнеться о 22.35.

Кличко з Томпсоном уже зустрічалися чотири роки тому. Тоді Володимир у непростому поєдинку зумів нокаутувати високого шульгу в 11-му раунді. Після того Кличко-молодший провів шість успішних захистів. Його суперник нокаутував усіх п'ятьох своїх противників і добився права на матч-реванш. Для "ГПУ" дає прогноз на суботній поєдинок боксер-професіонал суперсередньої ваги харків'янин Роман Шкарупа, 33 роки.

— Перший бій був нелегким для Володимира, — каже експерт. — Кличко робив усе, чого вимагала ситуація. Томпсон практично не поступався в габаритах, постійно йшов уперед. Тому Володимирові доводилося часто в'язати суперника і збивати його наступальний запал. Володимир добре атакував правим прямим. Упевнений, що це буде його головною зброєю і в майбутньому бою.

Томпсон розкрив свій план на наступний бій:

— Я буду атакувати і постійно тиснути на Володимира. Потрібно бути швидшим. Необхідно зробити для нього умови в ринзі некомфортними.

— Минуло чотири роки з моменту першої зустрічі, й навряд чи він став швидший або кардинально поміняв свій стиль, адже вже далеко не молодий, — коментує Роман Шкарупа.

Можливий цього разу видовищний бій?

— Складно сказати. Багато залежить не стільки від Володимира — не сумніваюся, що він буде у відмінній формі, — скільки від готовності Томпсона нав'язати пресинг і дати бій. П'ять останніх поєдинків, проведених після бою з Володимиром, Томпсон виграв нокаутом. Але це ні про що не говорить, оскільки суперники в тих боях були далеко не рівня Кличка.

Фахівці практично не дають шансів Томпсону.

— Згоден із ними. Не уявляю, що повинен показати Томпсон, щоб перемогти Володимира. Хоча це бокс, до того ж важка вага, потрібно бути весь час сконцентрованим. Володимир це знає і не залишить Томпсону жодного шансу.

Як проходитиме бій і як він закінчиться?

— Мій прогноз — бій буде нагадувати першу зустріч і закінчиться в середніх або в пізніх раундах перемогою Кличка нокаутом.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко вдруге зустрінеться з Тоні Томпсоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути