вівторок, 12 липня 2011 06:15

Володимир Кличко хоче битися у Києві

Автор: фото:REUTERS/Denis Sinyakov
  Брати Клички тримають свої пояси під час прес-конференції у Києві. Боксери планують показати їх у Москві, Лондоні та Нью-Йорку. Віталій та Володимир ішли до здійснення мрії 15 років
Брати Клички тримають свої пояси під час прес-конференції у Києві. Боксери планують показати їх у Москві, Лондоні та Нью-Йорку. Віталій та Володимир ішли до здійснення мрії 15 років

Минулого тижня українські боксери Віталій та Володимир Клички привезли всі свої пояси в Україну. Брати володіють чемпіонськими титулами у суперважкій вазі за чотирма найпрестижнішими версіями — IBF, WBO, WBA і WBC. Останній чемпіонський пояс за версією WBA Володимир відібрав у британця Девіда Хея.

Дівчата розкладають пояси боксерів на столі. Першим у зал заходить Віталій, за ним Володимир.

— Пояси зібрані, мрія здійснилася, — каже Володимир. — Але є досить багато молодих і мотивованих боксерів. Вони можуть скласти гідну конкуренцію в рингу. Однак я спокійний, бо перебуваю зараз на піку своїх можливостей.

Попередній мій поєдинок у Києві відбувся у грудні 1998-го. Він пройшов у Палаці спорту. (Кличко-молодший програв технічним нокаутом американцеві Россу П'юріті. — "ГПУ"). Тому я мрію влаштувати справжнє боксерське шоу на головній арені України — "Олімпійському" стадіоні.

Після перемоги над Хеєм перші зателефонували батьки. Вони ніколи не дивляться і не дивитимуться наші бої. Яка дівчина мене привітала? Було достатньо, жалітися не можу.

10 вересня відбудеться поєдинок між Віталієм Кличком та колишнім чемпіоном світу поляком Томашем Адамеком.

— Він виборов право бути офіційним претендентом на мій пояс. Бій пройде у польському місті Вроцлав на 60-тисячному стадіоні. Арену досі будують. Але дуже приємно, що 30 тисяч квитків продані, — каже Віталій. — Щодо подальших спортивних планів, то є сухий порох у порохівницях. І якщо робити фінальний акорд, то він має бути правильний. Про це я не готовий говорити. Однак посягати на рекорд Джорджа Формена, який став чемпіоном світу у 45 років, не збираюся.

19 липня Віталієві виповниться 40 років.

— У цей день у нас буде прес-конференція у Нью-Йорку. Я вирішив зекономити на дні народженні. Довелося би запросити дуже багато людей. Можливо, у маленькому колі сім'ї та друзів ми відсвяткуємо це діло зі стаканом соку.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко хоче битися у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути