середа, 10 червня 2009 18:02

Українська "молодіжка" перемогла Мальту

Автор: фото з сайту www.ffu.org.ua
  Форвард Євген Коноплянка (у центрі) забив єдиний гол у ворота Мальти
Форвард Євген Коноплянка (у центрі) забив єдиний гол у ворота Мальти

Молодіжна збірна України (вік гравців до 21 року) стартувала у відбірному турнірі чемпіонату Європи-2011. У Бородянці на Київщині підопічні Павла Яковенка обіграли мальтійських однолітків — 1:0. Єдиний гол на 65-й хвилині забив 19-річний форвард "Дніпра" Євген Коноплянка.

— Дивний вийшов матч, — розповідає "ГПУ" президент київського "Динамо" Ігор Суркіс, 50 років. — От сиджу — дивлюся. Ну купа моментів, а м"яч ніяк не хоче йти у ворота. Можливо, 1:0 проти Мальти дійсно замало, але головне, що здобули три очки.

Наставник української молодіжки Павло Яковенко наголосив на захисному стилі гри вівторкового суперника.

— Ще не мали такого опонента, щоб стояв у обороні всю гру, — скаржиться тренер. — По грі до хлопців претензій не маю — непогано рухалися, була самовіддача. Єдина претензія — нереалізація голевих моментів. Але першим номером, визнаю, нам грати поки що тяжко.

Українці в кваліфікаційній групі виступають із командами Мальти, Словенії, Франції та Бельгії. За регламентом десять переможців груп і чотири найкращі другі збірні розіграють у стикових матчах сім путівок до Данії — у цій країні 2011-го року і відбудеться фінальний турнір. Наступний поєдинок збірна України проведе у Франції, де 8 вересня зіграє з місцевими однолітками.

Яковенко незадоволений реалізацією

Цьогоріч фінал Євро-2009 з 15 по 29 червня прийматиме Швеція. Україна відбір не пройшла вдруге поспіль. Натомість 2006 року тодішні підопічні Олексія Михайличенка стали срібними призерами європейської першості.

Зараз ви читаєте новину «Українська "молодіжка" перемогла Мальту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути