четвер, 27 грудня 2012 00:15

Уболівальники "Реала" хочуть відставки Моуріньйо

Мадридський "Реал" програв на виїзді "Малазі" у суботній грі чемпіонату Іспанії — 2:3. Чинний чемпіон країни йде в нинішньому розіграші третім, відстаючи від лідера  "Барселони" на 16 очок. Шансів захистити титул "Реал" не має. Це визнав головний тренер клубу Жозе Моуріньйо.

У матчі проти "Малаги" португальський фахівець залишив на лаві запасних капітана, Ікера Касільяса. Голкіпер жодних проблем зі здоров'ям не мав: востаннє абсолютно готовий до гри Касільяс не виходив на поле десять років тому.

Основного голкіпера замінив дублер Антоніо Адан. Моуріньйо пояснив це "технічним" рішенням. Гра показала помилку тренера: Адан відстояв невпевнено. Крім того, Касільяс  проводить рівний сезон. Очевидних ігрових причин садити його на лаву запасних немає.

Річ у конфлікті між голкіпером та головним тренером. Касільяс дружить із футболістами "Барселони". Це не подобається Моуріньйо. Португальський тренер активно підтримує своїх співвітчизників у "Реалі", а Касільяс перебуває в протилежному, "іспанському", таборі. Кажуть, голкіпер розповідає про атмосферу в роздягальні "Реала" журналістам.

Уболівальники мадридців вимагають відставки Моуріньйо — за негайне звільнення португальця проголосували 82,48% респондентів, опитаних газетою "Марка", дуже близькою до "Реала". Зрозуміло, що президент клубу Флорентіно Перес на звільнення найкращого тренера світу зараз не піде. Кращого варіанту він все одно не знайде. Треба хоча б зачекати підсумку дуелі "Реал" — "Манчестер Юнайтед" у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Якщо Моуріньйо програє — руки у Переса будуть вільні.

Влітку Моуріньйо майже гарантовано залишає "Реал". Представники португальця активно контактують з "Парі Сен-Жермен". Тож, найімовірніше, тренер змінить Мадрид на Париж. А "Реал" може очолити італієць Марчелло Ліппі. Саме його рекомендує Пересу Зінедін Зідан. Колишній радник президента "Реала", якого Моуріньйо "вижив" із мадридського клубу.

Зараз ви читаєте новину «Уболівальники "Реала" хочуть відставки Моуріньйо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути