Ексклюзиви
четвер, 02 квітня 2009 18:13

У Віталія Кличка конфіскували годинник

У вівторок чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко, 37 років, поснідав із журналістами у клубі "Авалон".

— Мій останній поєдинок проти Гомеса пройшов важче, ніж очікували, — каже. — Він незручний суперник — лівша. Тому я мав проблеми з підходом. Головне, що зберіг пояс, і тепер хочу завоювати титул WBA. Для цього хотілося б, щоб росіянин Микола Валуєв побив Руслана Чагаєва з Узбекистану, а вже потім самому вийти на ринг проти гіганта з Росії. Саме цей бій мене цікавить найбільше. Але коли наступного разу вийду на ринг, сказати не можу.

20 червня Володимир Кличко має зустрітися з Девідом Хеєм.

— Переговори щодо бою брата успішно просуваються, але остаточної домовленості ще немає.

Також боксер підтвердив, що митники Франкфурта зупинили його в аеропорту й конфіскували годинник фірми IWS і дорожню сумку. Годинник коштує кілька тисяч євро й дістався Віталію від друзів.

— Митники або мої прихильники — хотіли щось від Кличка на пам"ять, або Гомеса — і таким чином хотіли мені насолити, — жартує. — А серйозно — мої адвокати доводять, що це не контрабанда. Думаю, найближчим часом отримаю і свої речі, і вибачення.

Зараз ви читаєте новину «У Віталія Кличка конфіскували годинник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути