середа, 09 листопада 2011 06:00

У Кассано виявили дірку в серці

— Привіт, я вже вдома. Дякую всім, хто підтримував мене весь цей час. Повернуся за кілька місяців, щоби стати чемпіоном із "Міланом", — написав у своєму "Твіттері" італійський футболіст Антоніо Кассано, 29 років.

29 жовтня "Мілан" зіграв із "Ромою" виїзний матч чемпіонату Італії. У міланському аеропорту "Мальпенса" Кассано знепритомнів. Він ледве пересувався і говорив. Форварда негайно госпіталізували. Діагноз установлювали кілька днів. Виявилося, Кассано мав дірку в серці. 4 листопада його прооперував Маріо Кармінаті — найкращий у світі фахівець із кардіохірургії. 20 років тому перший зробив операцію на серці дитині в утробі матері. Обоє вижили.

— У випадку з Кассано я говорив би не стільки про операцію, скільки про процедуру, — розповідає Кармінаті. — Хірургічного втручання як такого не було. Усе пройшло якнайкраще.

У понеділок Кассано виписали з клініки. Приписали три–п'ять тижнів цілковитого спокою. Після цього форвард може почати безконтактні тренування, одночасно проходячи курс кроворозріджувальної терапії.

Найімовірніше, футболіст уже не зможе зіграти цього сезону і пропустить Євро-2012. Ситуація прикра й тому, що Кассано став основним гравцем "Мілана" та збірної Італії, демонстрував якісну гру на початку сезону, був найкращим у клубі за кількістю результативних передач.

Кассано, уродженець південного Барі, був знаний своїм важким характером та сексуальною нестримністю. В автобіографії він зазначав, що мав десь 600–700 жінок. Але зустріч із ватерполісткою Кароліною Марчіаліс змінила його життя. Пара одружилася торік 19 червня, а 14 квітня з'явився на світ їхній первісток Крістофер.

Зараз ви читаєте новину «У Кассано виявили дірку в серці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути