Ексклюзиви
середа, 18 березня 2009 16:06

У Донецьку не гратимуть Чигринський і Жирков

19 березня чемпіон України донецький "Шахтар" прийматиме срібного призера російської першості московський ЦСКА.

Поєдинок відбудеться в рамках 1/8 фіналу Кубка УЄФА. Розпочнеться на 25-тисячному донецькому стадіоні "Олімпійський" о 19.30 за київським часом. Пряму трансляцію вестиме телеканал "Україна". Судитиме зустріч Бьорн Куперс, 35 років, який представляє Нідерланди.

Перший поєдинок між суперниками відбувся в Москві та приніс перемогу армійцям — 1:0.

— У двораундових дуелях навіть нульова нічия нині не прийнятна для гостей, що вже говорити про 0:1, — каже "ГПУ" заслужений тренер України Анатолій Заяєв, 77 років. — Але я б не сказав, що "Шахтар" не має шансів. Якби сьогодні був "Шахтар" осіннього зразка — той, що без шансів програв "Спортінгу" — це одне. Але нині гірники грають потужно. Це довів і матч у Москві, початок якого контролював "Шахтар", а головне — недільна зустріч у чемпіонаті України проти "Металіста" ("Шахтар" виграв у Харкові — 3:0. — "ГПУ"). Помітно, що гравці донецької команди нарешті почали отримувати задоволення від футболу, а в їхньому класі ніхто не сумнівався. А якщо "Шахтареві" грати цікаво, вони можуть пройти далеко.

Експерт каже, успішний результат напряму залежить від стану поля.

— Якщо воно не буде в"язким, "Шахтареві" легше буде розбігтися — технічним бразильцям це просто необхідно. Інакше — втрата темпу, яка однозначно піде на користь ЦСКА.

За "Шахтар" не зіграє основний оборонець Дмитро Чигринський.

— Дмитра треба замінити профільним виконавцем, а не переводити на цю позицію опорників — Гюбшмана чи Левандовського. Думаю, у пару Іщенку, який грав у Москві, можна поставити Кучера, той непогано провів поєдинок проти "Металіста". "Шахтареві" треба забивати, але навряд чи Луческу (головний тренер гірників. — "ГПУ") випустить одразу двох форвардів. Головне — спочатку не пропустити, інакше шанси зменшаться. А вже ближче до другого тайму кількісно посилювати атаку.

ЦСКА в неділю розгромив "Сатурн" у стартовому матчі чемпіонату Росії — 3:0. Вагнер Лав, основний форвард армійців, цього разу не грав — йому дали відпочити перед єврокубковим поєдинком. Не зіграє в Донецьку швидкісний лівий півзахисник Жирков, якого дискваліфікували. Його може замінити бразилець Даніель Карвальо — проти "Сатурну" він відбігав усі 90 хв., переважно діючи на правому фланзі.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку не гратимуть Чигринський і Жирков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути