четвер, 28 травня 2020 05:10

Тассотті не покине Шевченка

Німець Ральф Рангнік — новий директор італійського "Мілана" — кличе до клубу Мауро Тассотті, помічника Андрія Шевченка у збірній України. Але навряд чи помічник Шевченка, який ставить у національній команді оборону, погодиться на пропозицію Рангніка.

Тассотті — італієць, воліє жити вдома, в Мілані. Крім того, нині незрозумілі фінансові можливості української асоціації футболу. "Мілан" не розкошує, але має міцного власника, американську компанію "Елліотт", готову платити тому ж Рангніку 6 млн євро на рік.

Але Тассотті зобов'язаний Андрієві Шевченку. Він 34 роки віддав "Мілану" як гравець і тренер, а 2015-го виявився непотрібним. Саме головний тренер збірної України знову запропонував роботу легенді "Мілана". І той довів, що не втратив навички: Португалія, чемпіон Європи з Кріштіану Роналду, забила нам тільки одного разу за два матчі. І то — з сумнівного пенальті.

Врешті, "Мілан" не кличе Тассотті на посаду головного тренера, якої він завжди хотів, але пропозиції на підвищення не дочекався.

І він знає, що прихід Рангніка уже усунув з клубу легенд — Звонимира Бобана та Паоло Мальдіні. Вони не потрібні німцеві для роботи. Тільки для замирення з уболівальниками і виконання представницьких функцій.

Тассотті — уже член команди Андрія Шевченка. Обоє хочуть знову до "Мілана". Але обставини складаються проти цього. Не біда: якщо успіх збірної України у відборі на Євро буде розвинений безпосередньо у фінальній частині, робота в топклубах для обох знайдеться.

Зараз ви читаєте новину «Тассотті не покине Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути