пʼятниця, 29 грудня 2017 00:40

Світоліна виграла п'ять турнірів

Автор: REUTERS
  Під час тенісного сезону Еліна Світоліна посідала третє місце у світовому рейтингу
Під час тенісного сезону Еліна Світоліна посідала третє місце у світовому рейтингу

Українська тенісистка 23-річна Еліна Світоліна виграла п'ять турнірів року і стала за його підсумками шостою ракеткою світу. Це головна спортивна подія 2017-го за версією читачів gazeta.ua. 44,51% з 1065 опитаних вважають саме так.

Друге місце в опитуванні посів донецький "Шахтар" — 21,41%. Найсильніша футбольна команда України зіграє у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. У груповому турнірі донецький клуб здобув більше очок, ніж італійський "Наполі". Посів друге місце, поступившись англійському "Манчестер Сіті". Наступний суперник "Шахтаря" — італійська "Рома".

У серпні український боксер Володимир Кличко, 41 рік, оголосив про закінчення спортивної кар'єри. Цього року він провів один бій — 29 квітня програв британцеві Ентоні Джошуа. Поєдинок визнали найкращим боєм 2017-го. За Кличка віддали голос 13,9% осіб.

Збірна України з футболу під керівництвом Андрія Шевченка не змогла вийти до фінальної частини Кубка світу-2018. Наша команда посіла третє місце, поступившись Ісландії та Хорватії. 13,43% читачів відгукнулися саме на цю невдачу.

Капітан київського "Динамо" Андрій Ярмоленко після 12 років перебування у клубі нарешті залишив його задля виступів у топ-чемпіонаті. Він став гравцем німецької "Боруссії" з Дортмунда і забив сім м'ячів за новий клуб. 6,76% людей вважають перехід Ярмоленка головною спортивною подією року.

Зараз ви читаєте новину «Світоліна виграла п'ять турнірів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути