четвер, 09 вересня 2021 07:35

Світоліна програла чвертьфінал 19-річній суперниці

Українська тенісистка 27-річна Еліна Світоліна програла чвертьфінальний матч відкритого чемпіонату Сполучених Штатів Америки. Поступилася Лейлі Фернандес, 19 років, з Канади у трьох партіях — 3:6, 6:3, 6:7 (5:7).

Фернандес — шульга. Сильно почала зустріч. Вела гру, постійно використовувала потужний удар зліва. Рано реагувала на м'яч, чудово діяла на прийомі. Еліна не могла передбачити дії опонентки.

У наступній партії ситуація виправилася. Нинішня Світоліна — не тільки оборонний гравець. За потреби, вона може перейти в атаку. Саме захоплення українкою ініціативи змінило гру так, що вона повела — 5:1. Але тільки з другої спроби зуміла подати на партію.

У вирішальній Фернандес оговталася. Гра була рівною і видовищною. Суперниці діяли на високих швидкостях. Лейла показала психологічну стійкість, зумівши втримати подачу на початку партії. Але Еліна її перевершила, відігралася з рахунку — 2:5. Справа дійшла до тай-брейка — тенісної серії пенальті. Світоліна програвала — 1:4, зуміла зрівняти рахунок, але у вирішальний момент трос допоміг Фернандес.

Зараз ви читаєте новину «Світоліна програла чвертьфінал 19-річній суперниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути