середа, 28 листопада 2007 15:46

Суркіс проігнорував уболівальників

Суркіс проігнорував уболівальників

"Я нічого не зароблю, пропонуючи квитки на футбол. Тільки намерзнусь та ще захворію. Суркіс мене лікувати не буде", — каже 25-річний Олег. Він стоїть біля Палацу спорту і пропонує хороші місця на концерт іспанського співака Енріке Іґлесіаса. Останній виступає у Києві одночасно з футбольним матчем.

Фанати "Динамо" та "Роми", яких приїхало чоловік 300, на матч своїх команд вирушають разом — від стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського та НСК "Олімпійський".

— А що нам з ними ділити? Римляни — нормальні хлопці. П"ють не менше від нас, — каже 37-річний уболівальник "Динамо" Сергій. Розповідає, що підтримує київський клуб понад 20 років.

До перерви господарі програють 0:3. У роздягальню першим іде насуплений тренер киян Олег Лужний. Захисник Гавранчич розмовляє з героєм матчу, своїм співвітчизником Вучиничем. Після гри сербські футболісти "Динамо" та "Роми" обмінюються футболками.

Римляни п"ють не менше від нас

Коли Бангура забиває м"яч, уболівальники "Динамо" замість традиційних фаєрів випускають у небо десяток сигнальних ракет зеленого кольору.

Із роздягальні після гри першим виходить форвард Артем Мілевський. Мовчки прямує до виходу, ні на кого не зважаючи. До журналістів підходить лише Ротань. У перерві Лужний його замінив.

— Я "обрізався", коли "Рома" забила другий м"яч, — пояснює, чому не грав у другому таймі.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс до журналістів та уболівальників так і не вийшов.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс проігнорував уболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути