понеділок, 15 червня 2009 18:47

Сьомін програв дебютний матч у "Локомотиві"

У футбольному чемпіонаті Росії зіграли 12 турів. Відновиться турнір 6 липня, коли відбудеться перенесений матч "Хімки" — "Рубін", а повноцінного формату набуде 10 липня.

Лідирує ФК "Москва". Підопічні Міодрага Божовіча обіграли в останньому турі ЦСКА — 2:0 і випереджають "Рубін" на 2 очки. Щоправда, казанці мають матч у запасі.

Лідерство "Москви" дивує й тому, що спонсор команди "Норільський нікель" зменшив фінансування клубу вп"ятеро.

ЦСКА тренера Зіко мало відрізняється від попередника Газзаєва. Команда намагається грати агресивно, задіює фланги. Дещо здав 18-річний Дзагоєв, зате на його місце диригента атак знову засвітився бразилець Карвальйо.

Анатолій Тимощук зіграв останній матч за "Зеніт". У Нальчику уродженець Луцька вийшов на останні 4 хв. і на підсумок поєдинку не вплинув — 2:2.

"Зеніту" доведеться перебудовувати гру без Тимощука та травмованого португальця Данні. Залишить клуб по закінченні сезону і тренер — Дік Адвокат очолить збірну Бельгії.

Юрій Сьомін програв перший матч після повернення з київського "Динамо". "Локомотив" на виїзді поступився раменському "Сатурну" — 0:2. "Локомотив" на дев"ятому місці, відстаючи від "Москви" на 7 очок.

— Суперник виграв заслужено, — визнав Сьомін. — Ми пропустили швидкий гол зі стандарту і до того ж не могли задіяти з різних причин лідерів — Білялетдінова, Сичова, Торбинського.

"Рубін" несподівано програв удома Ростову — 0:2. Матч розпочався о третій дня за 35-градусної спеки. На останній хвилині поєдинку 29-річний півзахисник казанців Петро Бистров раптово знепритомнів. Футболіста госпіталізували й у неділю він отямився. Критичний стан зумовив тепловий удар та брак води в організмі.

Зараз ви читаєте новину «Сьомін програв дебютний матч у "Локомотиві"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути