Ексклюзиви
пʼятниця, 13 грудня 2019 00:35

Скрипник здатний працювати у провідних чемпіонатах Європи

Віктор Скрипник виріс у Радянському Союзі. Потім поїхав у Німеччину, де грав і працював у "Вердері". Повернувся в Україну ментально іншою людиною.

Скрипник працює в "Зорі" з абсолютно об'єктивною оцінкою того, що відбувається навколо. Грає в футбол, щоб досягти результату, а не навпаки.

У "Зорі" Скрипник може навчити гравців ставитися до футболу так, як він сам. Від сили особистостей луганської команди залежатиме, як високо вони можуть піднятися, працюючи зі Скрипником. Поки щось предметно говорити важко. Бо сьогоднішня "Зоря" може зіграти так, як у неділю проти "Динамо". А може так, як проти "Олександрії", з протилежним результатом.

У цьому чемпіонаті "Зоря" може кинути виклик "Динамо" в боротьбі за друге місце. Якщо футболісти прогресуватимуть, то і цього складу Скрипнику вистачить на рівні УПЛ. Відсутність Назарія Русина не стала проблемою в матчі проти "Динамо". Добре себе показав Артем Громов — вийшов заряджений на матч. Є ще Пилип Будківський, який поки що, складається враження, важче за партнерів перевчається на інший футбол.

Нині гра "Зорі" краща, ніж у інших українських команд. Якщо Скрипнику дати футболістів високого рівня, він і з ними побудує хорошу ­команду. Тому цей тренер може бути цікавий навіть для провідних чемпіонатів Європи.

Зараз ви читаєте новину «Скрипник здатний працювати у провідних чемпіонатах Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути