середа, 31 жовтня 2007 14:42

Серені Уїльямс напередодні стартів батько купує чоловіків

Головний тренер київського "Динамо" Йожеф Сабо напередодні матчів відстороняє своїх футболістів від дружин та подруг. Сабо вважає, що жінки у футболі приносять нещастя. Та не всі розділяють точку зору тренера чемпіонів України.

Спортсменки Німецької Демократичної Республіки (НДР) постійно демонстрували високі результати. У складі офіційної делегації збірної НДР завжди під виглядом масажиста був "реалізатор" сексуальних бажань спортсменок. Він мав зробити так, щоб "підопічна" завагітніла за чотири тижні до відповідального старту. У цей час її організм здатний працювати інтенсивніше — за двох, тому жінка може отримати найвищі результати. Після змагань спортсменка робила аборт і до наступного змагання знову вагітніла. Цю формулу вивели медики НДР.

Американська тенісистка Серена Уїльямс постійно пояснювала причини своїх перемог успіхами на особистому фронті. За словами темношкірої спортсменки, напередодні матчів їй необхідно усамітнитися з білим чоловіком. Таких було чимало: батько Уїльямс, враховуючи скромну зовнішність доньки, шукав для неї кавалерів за гроші.

А найкращий бомбардир Мундіалів бразилець Рональдо зізнавався, що перед матчем він регулярно проводив ніч із подружкою. При цьому футболіст був пасивним партнером, а основну роботу доводилося виконувати жінці.

Перед Кубком світу-2002, на якому Рональдо забив 8 м"ячів, головний тренер збірної Бразилії Луїс Феліпе Сколарі заборонив жінкам з"являтися на базі.

— Доводилося терпіти, — зізнається Рональдо. — Зрештою, перемога на Кубку світу краще, ніж секс. Перемагаєш на Мундіалі рідше, ніж кохаєшся.

Перемагаєш на Кубку світу рідше, ніж кохаєшся

Чемпіон світу з боксу в середній вазі серед професіоналів Сергій Дзинзирук, 31 рік, каже "ГПУ", що сексом припиняє займатися за місяць до бою.

— Треба мати сили, щоб підготуватися до поєдинку, проводячи ще й спаринги по 6–8 раундів,— пояснює він.

Заслуженому тренерові України Анатолію Заяєву, 76 років, найважче стежити за футболістами було під час виїзних матчів.

— Удома зачинив їх на базі, й усе, — розповідає він. — Туди нікого не пропустять. За два дні до матчу ходили до цирку, за день — до театру. Якось, ще за радянських часів, поїхали грати до Липецька. Я розселив гравців у готелі, перевірив список номерів. Не встиг розпакувати валізи, як до мого номера стукає адміністратор готелю. Каже, що до одного з наших футболістів зайшла дівчина. Йдемо до номера. Гравець, — співрозмовник прізвища не називає, бо футболіста уже немає в живих, — відчиняє. Адміністратор залишається біля дверей, а я заходжу. Наче нікого немає. Кажу про це адміністратору. "Не може бути", — відповідає вона та йде до кімнати. Під ліжком знаходить дівчину в костюмі Єви.

Директор інституту сексопатології Ігор Горпинченко запевняє "ГПУ", що головне для спортсменів — це утримання від нетрадиційного сексу.

— Тобто мати одного партнера, — додає він. — Не варто кохатися за день до старту. За два–три можна. Дозовано і без надмірної фантазії.


Найоплачуваніші спортсмени 2007 року


 1. Тайґер Вудс (CША, гольф)  $100 млн
 2. Оскар де ла Гойя (США, бокс)  $43 млн
 3. Філ Мікельсон (США, гольф )  $42,2 млн
  4. Кімі Райкконен (Фінляндія, автоспорт)  $40 млн
  5. Міхаель Шумахер* (Німеччина, автоспорт)  $36 млн
  6. Девід Бекхем (Англія, футбол)  $33 млн
  7. Кобі Браянт (США, баскетбол)  $32,9 млн
  8. Шакіл О"Ніл (США, баскетбол)  $31,9 млн
  9. Майкл Джордан* (США, баскетбол)  $31 млн
 10. Рональдіньйо (Бразилія, футбол)  $31 млн

* — спортсмени, які завершили кар"єру й мають прибутки від рекламних контрактів

Дані: журнал "Форбс"
Зараз ви читаєте новину «Серені Уїльямс напередодні стартів батько купує чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути