пʼятниця, 14 липня 2017 05:05

"Шахтар" переможе "Динамо" — 3:1

Автор: www.dynamo.kiev.ua
  Колишній нападник ”Шахтаря” Віктор Грачов: ”Рибалка перестав потрапляти до ”основи” — значить, конкуренти виглядають переконливіше”
Колишній нападник ”Шахтаря” Віктор Грачов: ”Рибалка перестав потрапляти до ”основи” — значить, конкуренти виглядають переконливіше”

У суботу відбудеться матч за Суперкубок України з футболу. Зустрінуться донецький "Шахтар", чемпіон країни, та фіналіст Кубка — київське "Динамо".

— Кияни нарешті демонструють пристойні результати в контрольних матчах на зборі (перемогли чеську "Спарту" — 4:1, румунську "Університатю" — 2:0, австрійсь­кий "Ваккер" — 3:0. — ГПУ), — каже колишній нападник "Шахтаря" Віктор Грачов, 60 років. — Якби цього року "Шахтар" здобув ще один титул без боротьби й опору з боку основного суперника, я був би розчарований. А гарні результати киян мене налаштовують на позитив. За місяць дуже важко поставити видовищну гру, особливо, коли її не було рік. Бачу, що в киян вимальовується гарна конкуренція в лінії нападу: ­Бесєдін, Мбокані, Мораєс і Кравець. Є боротьба за місце у складі й інших лініях. Рибалка перестав потрапляти до "основи" — значить, конкуренти виглядають переконливіше. Але висновки можна буде зробити вже після гри, бо киян із новим тренером (2 червня клуб очолив Олександр Хацкевич. — ГПУ) ще ніхто не бачив в офіційному матчі.

Як вам "Шахтар"? Команда буде сильніша чи слабша за минулорічну?

— Навряд чи слабша. Хоча другий рік роботи тренера — найважчий. У перший рік виграний трофей, тому на другий гравців мотивувати важко. Однак, думаю, що це не стосується "Шахтаря". Донеччани рік не грали в Лізі чемпіонів. Мотивація у них буде. Команда плідно попрацювала на передсезонних зборах.

Який ваш прогноз на матч за Суперкубок?

— "Шахтар" виграє 3:1. У "Динамо" ще немає поставленої гри, не викристалізувався основний склад. У Донецька все навпаки. Клас виконавців у чемпіона вищий за динамівців. Можна будувати хитромудрі тактичні схеми, але якщо клас виконавців гірший, то нічого із цим не вдієш.

Футбол. Суперкубок України-2017

15 липня, субота

"Шахтар", Донецьк — "Динамо", Київ

21:00. Одеса. Стадіон "Чорноморець", розрахований на 34 164 глядачі

Суддя: Анатолій Жабченко, 38 років, Сімферополь/Хмельницький

ТБ: "Україна"

Текстова трансляція: gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" переможе "Динамо" — 3:1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути