Ексклюзиви
вівторок, 05 червня 2007 16:00

Раньєрі тренуватиме "Ювентус"

Керівництво італійського "Ювентуса" визначилося з кандидатурою нового головного тренера команди. Ним став 55-річний Клаудіо Раньєрі. Він замінить на посаді француза Дідьє Дешама, який працював з "Юве" останній рік, виграв із ним турнір першої ліги чемпіонату Італії та вивів клуб до вищої ліги.

Раньєрі підписав 3-річний контракт.

Він працював у Іспанії з "Валенсією" та "Атлетіко". Потім переїхав до Лондона, де тренував "Челсі" до приходу в команду Жозе Моуріньйо. Минулий сезон тренер провів у італійській "Пармі" і зберіг для неї місце у вищій лізі чемпіонату Італії.

Прихід Раньєрі може спонукати голкіпера "Ювентуса" Джанлуїджі Буффона залишитися в клубі. Раніше він заявляв, що піде з команди, якщо Дешам залишиться. Раньєрі ж футболіст називає "серйозним тренером, який створив диво, зберігши для "Парми" місце у вищій лізі".

На Клаудіо Раньєрі також претендував англійський "Манчестер Сіті". А "Ювентус" вів безуспішні переговори з Марчелло Ліппі.

Зараз ви читаєте новину «Раньєрі тренуватиме "Ювентус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути