четвер, 26 листопада 2009 20:00

"Проблеми в "Динамо" були на лівому фланзі"

Київський клуб "Динамо" в теперішньому розіграші Ліги чемпіонів не виграв жодного виїзного матчу. Минулого вівторка чемпіон України в Казані зустрічався з найсильнішою командою Росії — "Рубіном". 0:0 — підсумок матчу. Після нього головний тренер "Динамо" Валерій Газзаєв заявив, що його команда була ближчою до перемоги і не заслуговувала на нульову нічию.

— "Динамо" мало перевагу, але фрагментарно, — погоджується колишній гравець "Динамо" Анатолій Коньков, 60 років. — Їм удався початок матчу і більша частина другого тайму. У гостей незрозуміло було від кого чекати небезпеки — чи від Шевченка, чи від Нінковича, чи від Мілевського. А в "Рубіна" все йшло тільки через Домінгеса. Але я б не сказав, що рахунок нуль-нуль не за грою. Тактично команди теж були готові. Так що все закономірно.

Газзаєв зробив тільки одну заміну в матчі — за 4 хв. до фінального свистка Гіоане вийшов замість Нінковича.

— Ішов сніг — за таких умов важко було потрапити в гру. Можливо, тому і не вийшов Гусєв, який мав ушкодження і не грав із" Шахтарем", — зауважує експерт. — З іншого боку, свіжі гравці у фінальній частині зустрічі гостям би не завадили. Принаймні тиск, який Київ мав у середині другого тайму, потім зменшився. Рішучості в останні 10 хвилин не було. Можливо, не вистачило сил, та і "Рубін" зміг упорядкувати свої дії.

У "Рубіна" все йшло через Домінгеса

Через травми центральних захисників Хачеріді та Бетао цю зону в "Динамо" закривали Юссуфа та Бетао.

— Чітко відіграли. Проблеми в "Динамо" були тільки на лівому фланзі. Там Маграо не завжди справлявся з Караденізом. Додав активності "Рубіну" і правий захисник Калешин.

Кілька моментів загубив динамівець Ярмоленко.

— Технічно опрацювати м"яч не зміг. Відзначу Мілевського — сам він безпосередньо загрожував воротам мало, але несподівані та точні передачі віддавав. Багато працював і Нінкович, зв"язував опорних півзахисників та атаку. Найкращим же в Києва був Шевченко — з"являвся в різних зонах, ухвалював правильні рішення, відпрацьовував в обороні.

Щоб пройти до 1/8 фіналу, "Динамо" треба виграти в "Барселони" 9 грудня в три м"ячі чи 2:0. Або виграти з будь-яким рахунком за умови, якщо "Інтер" удома зіграє внічию з "Рубіном".

— Ясно, що ніхто не буде думати, як би забити "Барселоні" саме два чи три голи і не пропустити. Головне — спробувати перемогти, діяти, додати агресивності в атаці. А як там уже в Мілані зіграють — від "Динамо" не залежить.



Футбол. Ліга чемпіонів. Груповий турнір. Група "F"

П"ятий тур

24 листопада (вівторок)

"Рубін" (Казань, Росія) — "Динамо" (Київ, Україна) — 0:0

Казань. Центральний стадіон. 26 700 глядачів (розрахований на 28 856). -1°С.

Суддя: Ф. Брих (Швейцарія).

"Рубін": Рижиков, Салуквадзе, Шаронов (Калешин, 53), Сезар Навас, Ансалді, Нобоа, Рязанцев, Семак-к, Гекденіз (Бистров, 75), Домінгес, Бухаров. Тренер: Курбан Бердієв

"Динамо": Шовковський, Єрьоменко, Юссуф, Бетао, Маграо, Вукоєвич, Михалик, Нінкович (Гіоане, 86), Ярмоленко, Шевченко, Мілевський-к. Тренер: Валерій Газзаєв (Росія). Попередження: Шевченко (37), Домінгес (56), Нобоа (59).

"Барселона" (Іспанія) — "Інтер" (Мілан, Італія) — 2:0

Шостий тур

9 грудня (середа)

"Динамо" — "Барселона"

"Інтер" — "Рубін"

Зараз ви читаєте новину «"Проблеми в "Динамо" були на лівому фланзі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути