середа, 19 серпня 2009 16:55

Найпізніше зіграє "Ворскла"

Уперше за часів незалежності одразу чотири українські команди зіграють в один день у європейських кубкових турнірах. Донецькі "Шахтар" і "Металург", харківський "Металіст" і полтавська "Ворскла" сьогодні розпочинають боротьбу за право потрапити у груповий турнір новоствореної Ліги Європи.


Донецький "Металург" почне поєдинок проти віденської "Аустрії" о 20.15. Пряма трансляція на телеканалі "Футбол". Віденці останній матч провели у рамках 1/16 фіналу національного кубку і перемогли на виїзді команду другої ліги "Вюрмла" — 4:0. Два голи забив колишній гравець збірної Словенії Міленко Ачімович — автор переможного голу в люблянському матчі плей-офф за вихід до чемпіонату Європи-2000 проти України.

Одночасно розпочнеться ще одне австрійсько-українське "дербі". У Ґраці місцевий "Штурм" прийматиме "Металіст". Пряма трансляція на телеканалі ТЕТ. "Штурм" у Кубку Австрії здолав друголіговий "Сент-Йохан" — 4:2.

О 21.00 у турецькому Сівасі вийдуть на поле місцевий "Сіваспор" і донецький "Шахтар". Пряма трансляція на телеканалі "Україна". "Сіваспор" у другому турі чемпіонату Туреччини програв на виїзді "Фенербахче" — 0:3 і поки що не набрав у турнірі жодного очка.

Полтавська "Ворскла" у Лісабоні протистоятиме "Бенфіці". Початок о 21.45, пряма телетрансляція на ICTV. "Бенфіка" стартувала у чемпіонаті Португалії з домашньої нічиєї проти "Марітіму".

Зараз ви читаєте новину «Найпізніше зіграє "Ворскла"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути