вівторок, 12 червня 2007 17:33

Моурінью виведе Шевченка з "основи"

Головний тренер англійського "Челсі" Жозе Моурінью, 44 роки, в наступному сезоні не бачить Андрія Шевченка в основному складі своєї команди.

— Я гратиму з одним нападаючим на вістрі атаки, Дідьє Дрогба, та двома фланговими гравцями, Арієном Роббеном та Джо Коулом, — заявив Моурінью. Ця схема більш ефективна, ніж 4–4–2, коли на поле одночасно виходили Шевченко та Дрогба.

За словами Моурінью, влітку в "Челсі" не буде серйозних придбань.

— За три роки ми втратили 400 мільйонів доларів і зібрали хорошу команду. До нас повернеться захисник Алекс, який грав за нідерландський ПСВ у оренді. З "Баварії" візьмемо нападаючого Клаудіо Піцарро, а з "Редінга" — півзахисника Стіва Сідуелла. Вони — вільні агенти, тому дістануться нам безкоштовно.

Торік "Челсі" поповнився двома "зірками", німецьким півзахисником Баллаком та українським форвардом Шевченком. Чи виправдали вони витрати на себе?

— Баллак прийшов вільним агентом, ми нічого за нього не заплатили, — каже Моурінью. — Тільки зарплата у нього висока — 130 тисяч фунтів на тиждень. Цей футболіст провів непоганий сезон, забив кілька важливих м"ячів. Про Шевченка так сказати, на жаль, не можу. Ми заплатили 50 мільйонів доларів, але замість грізного снайпера отримали форварда середнього рівня. Гадаю, наступний сезон буде у Шеви кращим. Мені залишається допомогти українцеві знайти себе.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью виведе Шевченка з "основи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути