Ексклюзиви
пʼятниця, 15 березня 2013 00:00

Мессі відповів Балотеллі

Автор: фото: REUTERS
  Дані Алвеш (ліворуч), Хорді Альба (у центрі) та Андрес Іньєста вітають Ліонеля Мессі (№10) з другим голом у ворота ”Мілана”. Зробивши ”дубль” у матчі, Мессі вийшов на друге місце у списку бомбардирів Ліги чемпіонів — 58 голів. Більше тільки у Рауля: колишній форвард ”Реала” і ”Шальке” забив 71 м’яч
Дані Алвеш (ліворуч), Хорді Альба (у центрі) та Андрес Іньєста вітають Ліонеля Мессі (№10) з другим голом у ворота ”Мілана”. Зробивши ”дубль” у матчі, Мессі вийшов на друге місце у списку бомбардирів Ліги чемпіонів — 58 голів. Більше тільки у Рауля: колишній форвард ”Реала” і ”Шальке” забив 71 м’яч

39-а хвилина матчу "Барселона" — "Мілан" (4:0). Форвард гостей Ньянг виходить сам на сам із голкіпером і влучає у штангу. Загальний рахунок протистояння  на той момент — 2:1 на користь "Мілана". Гол Ньянга означав би, що "Барсі" треба забивати тричі за 50 хв.

Є п'ять причин вважати, що вона це зробила б.

1. Свіжість

"Барселона" вирішила свої справи у чемпіонаті Іспанії й накопичувала лють до повторного поєдинку. "Мілан" не міг дозволити собі перепочинок у національній першості, бо змагається там за місце у Лізі чемпіонів 2013/14. Тому каталонці отримали перевагу навіть у тому компоненті, на який міг сподіватися "Мілан", — функціональній готовності.

2. Мессі

Італійці заслужено святкували перемогу на домашній арені, але тріумф затьмарив їм очі. Після першої гри їхній форвард Маріо Балотеллі заявив: "Я не грав, бо цього не дозволяють правила Ліги чемпіонів, а от чому не грав Мессі — не знаю". Натяк на те, що в міланському матчі найкращий футболіст світу вийшов на поле, але був непомітний. Мессі змовчав і відповів на полі "Ноу Камп", забив два голи.

3. Кадри

"Барселона" навіть на лаві запасних мала Фабрегаса, Тельо, Алексіса Санчеса, Пуйоля — гравців і для контролю м'яча, і для розширення атаки. Гостям же бракувало Балотеллі на початку матчу, коли треба було контратакувати, і Пацціні — наприкінці, коли слід було використовувати навіси.

4. Клас захисників "Мілана"

Він недостатній для того, щоб протистояти Мессі та його партнерам. Теперішній "Мілан" — цікава команда, але ще не сформована на зразок "Інтера"-2010 чи "Челсі"-2012, які пройшли "Барселону" і виграли Лігу чемпіонів. Кожен хід тренера гостей Массіміліано Аллегрі мав свою логіку і в повторному матчі, але жоден клуб світу не зможе позмагатися з оптимальною "Барсою".

5. Зацікавленість

У лютому "Барселона" зазнала спаду. Той місяць минув. Але імовірніше, каталонці просто не хотіли грати в певний момент сезону. "Мілан" їх зацікавив. З цієї точки зору — від протистояння виграли обидві команди.

Зараз ви читаєте новину «Мессі відповів Балотеллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути