Ексклюзиви
вівторок, 29 серпня 2017 06:41

Мейвезер нокаутував Макгрегора

Автор: REUTERS
  Флойд Мейвезер (праворуч) здобув перемогу над Конором Макгрегором технічним нокаутом у десятому раунді
Флойд Мейвезер (праворуч) здобув перемогу над Конором Макгрегором технічним нокаутом у десятому раунді

У неділю, 27 серпня, на арені "Те-Мобайл" у Лас-Вегасі, США, відбувся найдорожчий в історії боксерський бій. У ньому зустрілися ще недавно найкращий боксер світу незалежно від вагової категорії, американець Флойд Мейвезер-молодший, 40 років, і найпопулярніший боєць змішаних єдиноборств, 29-річний ірландець Конор Макгрегор. Переміг боксер — технічним нокаутом у десятому раунді.

Поєдинок на 20-тисячній арені відвідали 14,6 тис. глядачів. Бій отримав назву "поєдинок за гроші". Він поб'є всі комерційні рекорди. В сумі має принести організаторам понад $600 млн — 15,3 млрд грн. Мейвезер заробить близько $250 млн — 6,4 млрд грн, Макгрегор — $100 млн — 2,55 млрд грн. За 20 років кар'єри Мейвезер заробив трохи більше $1 млрд — 25,5 млрд грн. Він потрапив у компанію п'яти інших зірок спорту, які заробили понад мільярд — це пілот Формули-1 Міхаель Шумахер, гольфісти Тайгер Вудс, Арнольд Палмер і Джек Ніклаус, а також баскетболіст Майкл Джордан.

У спортивному сенсі бій Мейвезер — Макгрегор вийшов посередній. Початок несподівано був за ірландцем. Він активно викидав багато ударів — це на фоні пасивного Мейвезера. Один із трьох суддів віддав йому три стартові раунди. З середини протистояння в Макгрегора почала проявлятися втома. Мейвезер підвищив темп поєдинку і домінував у ринзі. З дев'ятого раунду його перевага стала тотальною. У десятому, після низки атак американця і відсутності відповіді на них, рефері Роберт Бьорд зупинив побиття — технічний нокаут.

Флойд Мейвезер здобув 50-ту перемогу у своєму 50-му поєдинку — 27-му нокаутом. Він побив рекорд співвітчизника Роккі Марчіано, який тримався з 1955 року. Той мав 49 переможних боїв.

Після перемоги над Макгрегором Мейвезер оголосив про завершення кар'єри.

Дерев'янченко став обов'язковим претендентом на титул

26 серпня у Маямі, США, українець 31-річний Сергій Дерев'янченко переміг технічним нокаутом у 12-му раунді багамця Туреано Джонсона, 33 роки. Це був бій за право по­змагатися за титул міжнародної боксерської федерації у середній вазі. Ним володіє казахстанець Геннадій Головкін. Уродженець кримської Феодосії за три роки професійної кар'єри виграв свій 11-й поєдинок — дев'ятий нокаутом. Суперник Дерев'янченка визначиться 16 вересня у Лас-Вегасі, США. Ним стане переможець бою між Головкіним і мексиканцем Саулем Альваресом.

Зараз ви читаєте новину «Мейвезер нокаутував Макгрегора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути