пʼятниця, 15 вересня 2017 06:00

Маркевич захистив Шевченка і звинуватив Суркіса

— "Динамо" хоче поставити ультиматум всьому українському футболу, — каже 66-річний Мирон Маркевич, голова комітету національних збірних.

— Зовсім недавно керівництво клубу вимагало незрозумілих гарантій безпеки для проведення матчу в Маріуполі. Тепер хоче гарантію того, що його футболісти будуть обов'язково грати в основному складі збірної. Такого ніде в світі не чувано. Ігор Суркіс хоче поставити себе і своїх гравців над усіма іншими. Отже, принизити тих, кого нарівні з іншими викликають у національну команду, хто отримує запрошення зіграти за збірну своєї батьківщини. Суркіс на 100 відсотків підставляє своїх гравців, — продовжує Маркевич.

Відповів президентові київського "Динамо" Ігореві Суркісу. Той обурився через відсутність Сергія Сидорчука та Дениса Гармаша на полі у вересневих матчах збірної України проти Туреччини та Ісландії. Головний тренер національної команди Андрій Шевченко викликав обох динамівців, але не дав їм зіграти жодної хвилини. Суркіс бачить у такому рішенні вплив помічника Шевченка Рауля Ріанчо — колишнього тренера "Динамо", який просив вивести обох футболістів зі столичної команди й купити нових.

Шевченко пообіцяв зустрітися із Суркісом і пояснити причини свого вибору.

Зараз ви читаєте новину «Маркевич захистив Шевченка і звинуватив Суркіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути