пʼятниця, 15 лютого 2013 06:00

"Манчестер Юнайтед" вистояв у Мадриді завдяки воротарю

Найбільша інтрига протистояння 1/8 фіналу — поєдинки між іспанським "Реалом" та англійським "Манчестер Юнайтед". Перший матч команд у Мадриді закінчився внічию — 1:1. Зазначаємо його основні моменти.

Де Хеа був би найкращим голкіпером світу, якби не гра на виходах

Іспанський голкіпер влітку 2011-го у "Манчестер Юнайтед" замінив Едвіна ван дер Сару. Алекс Ферґюсон не пошкодував віддати "Атлетіко" 21 млн євро. Минулий сезон новачок провів посередньо — його чимало критикували, а тренер випускав на поле данця Ліндегора. Водночас Ферґюсон назвав ідіотами тих, хто сумнівається в Де Хеа.

У Мадриді голкіпер гостей довів, що в грі на лінії йому немає рівних у світі. Особливо вражаюче він відбив удар Коентрау у другому таймі. Недолік лише один — гра на виходах. Тут Де Хеа відверто слабкий.

Руні поступився місцем ван Персі

Лідер манкуніанців Руні провів поєдинок на позиції правого півзахисника. Виконав величезний обсяг роботи, підпорядкував себе командним діям. Загрожував воротам мало. Натомість на перші ролі в нападі "Манчестер Юнайтед" висунувся Робін ван Персі. Він допомагав захисту під час кутових "Реала" і міг забити сам. Двічі впродовж однієї атаки у голландця була можливість забити другий гол у ворота "Реалу" — спочатку влучив у поперечину, а потім Хабі Алонсо виніс м'яч із порожніх воріт.

Фланги виграв "Реал"

Чудовий матч провели Криштіану Роналду та Анхель Ді Марія. Вони організували гол у відповідь, засмикали крайніх оборонців суперника, Рафаеля та Евра. Частково і через це Руні мало був в атаці.

Вихід Модрича посилив гру "Реала"

Хорватський півзахисник замінив Ді Марію і вийшов на останні 15 хв. матчу. Модрич зробив те, що вимагали — упорядкував атакувальну гру своєї команди. Хорват підбирав м'ячі, віддавав гострі передачі, йшов у дриблінг. На останній хвилині створив непоганий шанс для Роналду, але захисники виявилися спритніші за португальця.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" вистояв у Мадриді завдяки воротарю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути