Ексклюзиви
вівторок, 17 вересня 2013 05:30

Ломаченко зустрінеться з мексиканцем

У своєму дебютному поєдинку на професіональному ринзі дворазовий олімпійський чемпіон і дворазовий чемпіон світу Василь Ломаченко, 25 років, зустрінеться зі своїм ровесником з Мексики Хосе Раміресом — 25 перемог, 15 нокаутів, три поразки, нуль нічиїх. Бій відбудеться 12 жовтня в Лас-Вегасі, США, у рамках боксерського вечора. Його головною подією стане мегапоєдинок між американцем Тімоті Бредлі та мексиканцем Хуаном Мануелем Маркесом.

Зустріч між Ломаченком та Раміресом передбачена в напівлегкій ваговій категорії — до 57,15 кг. Раніше планували, що українець дебютуватиме в бою з пуерториканцем Джонатаном Окендо. Однак той відмовився через травму руки та замалий гонорар.

Хосе Рамірес дебютував у професійному боксі, коли йому ще не було 18 років. Практично всі суперники мексиканця — невідомі боксери. Лише в останньому двобої, у квітні цього року, Рамірес на Філіппінах несподівано здолав колишнього претендента на титул чемпіона світу, філіппінця Рея Баутісту і здобув пояс Інтернаціонального чемпіона за версією Всесвітньої боксерської організації. Сьогодні Хосе посідає сьомий  рядок у рейтингу WBO.

За своїми боксерськими характеристиками Рамірес серйозніший суперник за Окендо. У нього важкий удар, особливо боковий. Цей спортсмен агресивний, завзятий, вольовий, фізично витривалий та психологічно стійкий. Жодного разу не програвав нокаутом. Швидко відновлюється після пропущених ударів. Попри це, мексиканець діє занадто розмашисто — робить великий замах і стає уразливий. Ломаченко виграватиме в нього за рахунок вищої швидкості, кращого відчуття дистанції та стрімкіших переміщень. Українцеві слід правильно розрахувати сили на всю заплановану 10-раундову дистанцію, оскільки нокаутувати суперника буде непросто. Також ризиковано вв'язуватись із мексиканцем у "рубку" — там його стихія.

Перемога над Раміресом дасть змогу Василеві у січні-лютому наступного року позмагатися за титул чемпіона світу за версією WBO. Цей, поки що вакантний, пояс 12 жовтня в одній програмі з Ломаченком розіграють колишній чемпіон світу мексиканець Орландо Салідо та пуерториканець Орландо Крус.

4 000 000 доларів заробить Василь Ломаченко за шість боїв на професіональному ринзі. Такі умови контракту з промоутерською компанією "Топ Ренк".

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко зустрінеться з мексиканцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути