Ексклюзиви
пʼятниця, 07 квітня 2017 06:05

"Ломаченко прорахує опонента і вдарить назустріч"

Автор: ФОТО З САЙТА www.livejournal.com
  Тренер Ігор Смольянов: ”Якщо Ломаченко захоче, закінчить бій у першій половині”
Тренер Ігор Смольянов: ”Якщо Ломаченко захоче, закінчить бій у першій половині”

У ніч проти неділі, 9 квітня, троє українців виступлять на боксерському турнірі в американському місті Оксон Гілл. 29-річний Василь Ломаченко проведе другий захист титулу Всесвітньої боксерської організації у першій легкій вазі. 30-річний Олександр Усик також вдруге відстоюватиме пояс за цією ж версією у першій важкій вазі. А Олександр Гвоздик, 29 років, спробує виграти і наблизитись до титульного поєдинку в напівтяжкій вазі. Початок трансляції боїв українців на телеканалі "Інтер" о 5:00. Текстову трансляцію читайте на Gazeta.ua.

— Вважаю Сосу легким cуперником для Ломаченка, — каже тренер Ігор Смольянов, 37 років. — Американець — боксер атакувального плану з розмашистими ударами. Досить довго цілиться для жорсткої акцентованої атаки. Ломаченко — боксер-універсал: вміє в рингу все і володіє зразковою технікою. Всі його удари набагато коротші за траєкторією і швидші, ніж у американця. Василь здатен чудово працювати на контратаках. Йому не важко прорахувати опонента і вдарити назустріч. Причому як у голову, так і по корпусу. Ми добре знаємо, як Василь любить наносити удари по корпусу і яку руйнівну силу вони мають. Вдарити себе Ломаченко не дасть: він завжди рухається, атакує, тримаючи суперника в напрузі. Вважаю, бій може закінчитися і в першій половині, якщо Василь захоче.

Суперник Усика — американець Майкл Хантер — складніший?

— Однозначно. Він має багатий аматорський досвід у складі збірної США. Нестандартний, верткий, з раптовими контратаками і хорошим джебом. Ще будучи любителем працював спаринг-партнером у Володимира Кличка перед його боєм із Девідом Хеєм (у липні 2011 року. — ГПУ). Але все ж перевагу віддам Усику: на його боці приголомшлива робота ніг, поставлений удар — гострий, з короткою траєкторією. І, звісно, витривалість. Прогнозую перемогу українця за очками або технічним нокаутом у другій половині бою.

Яким є суперник Олександра Гвоздика — кубинець Юнієскі Гонсалес?

— Тут дуже показовий його поєдинок з іншим українцем В'ячеславом Шабранським (в грудні 2015 року українець переміг рішенням більшості суддів. — ГПУ). Дуже чітко помітні всі недоліки кубинця: затяжний, розмашистий, витривалий, але досить прямолінійний боксер. У його роботі відстають ноги. Це буде гарною підмогою для Олександра. Якщо Гвоздик не застряне на середній і ближній дистанції, має всі шанси виграти жорсткими, точними і гострими прямими ударами. Мій прогноз: перемога українця за очками або нокаутом у другій половині бою.

Зараз ви читаєте новину «"Ломаченко прорахує опонента і вдарить назустріч"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути