пʼятниця, 15 червня 2018 06:25

Хто може стати потенційним героєм Кубка світу-2018

Ліонель Мессі, 30 років, нападаючий, Аргентина

Гравець, якого можна ставити поруч із Пеле та Марадоною — найкращими в історії футболу. Для цього треба стати чемпіоном світу. Тільки геніальна гра лідера здатна "витягти" Аргентину на перше місце. Без Мессі збірна навряд чи здатна дійти навіть до півфіналу.

Криштіану Роналду, 33 роки, нападаючий, Португалія

Вічний суперник Мессі має успіх зі збірною, виграв Євро-2016. Але внесок Роналду був незнач­ний. У фінальному матчі він практично не грав. Неодмінно захоче показати себе на великому турнірі — ймовірно, це його останній Кубок світу.

Мохаммед Салах, 26 років, нападаючий, Єгипет

Провів дуже сильний сезон за "Ліверпуль", дійшов до фіналу Ліги чемпіонів, визнаний найкращим гравцем англійської прем'єр-ліги, збірна Єгипту вперше за 28 років виступить на Кубку світу. Має шанси здобути "­Золотий м'яч", але для цього треба сильно відіграти на турнірі. Це сумнівно, бо зазнав травми плеча у вирішальному поєдинку Ліги чемпіонів і не зміг повноцінно тренуватися напередодні турніру.

Кевін де Брейне, 26 років, півзахисник, Бельгія

Лідер "Манчестер Сіті", чемпіон Англії. Перебуває на піку форми. Чи не найкращий півзахисник світу. Восени грав так сильно, що його називали "другим ­після Мессі". На відміну від аргентинця, йому не доведеться тягти ­команду самому — Бельгія має сильних гравців у кожній ланці.

Неймар, 26 років, нападаючий, Бразилія

Три місяці не грав через травму, пропустив закінчення клубного сезону. Але в останніх контрольних матчах за збірну регулярно забиває. Грає за команду — головного фаворита змагань, здатний у рівній грі дати їй вирішальну перевагу. Вміє це робити — два роки тому привів Бразилію до першого "золота" на Олімпійських іграх.

Зараз ви читаєте новину «Хто може стати потенційним героєм Кубка світу-2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути