Ексклюзиви
пʼятниця, 12 вересня 2008 19:18

Котельник захищатиме титул чемпіона світу у Львові

13 вересня львів"янин Андрій Котельник, 30 років, відстоюватиме пояс чемпіона світу за версією WBA у вазі до 63,5 кг. Його суперник — 15-й у рейтингу WBA японець, 30-річний Норіо Кімура. Напередодні боксери провели відкрите тренування.

Прес-тренінг відбувся в одному з торговельних центрів Львова. Першим вийшов Кімура. Кілька хвилин японець стрибав на скакалці. Під час бою з уявним опонентом стає в лівосторонню стійку.

— Ми не вивчали відео з боїв українця, — каже тренер японця Кім Чангуйонг. — Та й суперників рівня Котельника в нас ще не було. Бій буде важким, але постараємося нокаутувати Андрія.

Українець виходить під гучні оплески. Розминатися Котельникові допомагає тренер Міхаель Тімм. Норіо Кімура уважно спостерігає за українським боксером. У професійній кар"єрі японський боксер зазнав п"ять поразок.

Найдешевші квитки уже розкупили

— Японець — серйозний суперник. Андрій готується до жорсткого дванадцятираундового бою, — каже кум Котельника, чемпіон світу за версією GBU Роман Джуман, 32 роки. — Важливу роль відіграє підтримка львів"ян, адже провести бій удома Андрій мріяв давно.

Найдешевший квиток на бій коштує 80 грн, найдорожчий — 600. Перепустки можна придбати в касах театру ім. Марії Заньковецької. Або в імпровізованій касі — автомобілі неподалік магазину "Спорттовари". Обидві точки розповсюдження розташовані в центрі Львова.

— Квитки також можна купити безпосередньо в касі на місці проведення бою за адресою: вулиця Мельника, 18, або замовити по телефону — 224-89-41, — каже директор промоутерської компанії АК1 Петро Мисишин. — Не знаю, скільки продали, але я ажіотаж відчуваю.

— По 80 гривень білети беруть, а дорожчі трохи гірше продаються, — розповідає сивочола жінка з пересувної каси-автомобіля в центрі Львова. Вона саме обідає червоним борщем в середині авто.

Палац спорту "Україна" розрахований на 2100 місць. Бій розпочнеться о 21.00. Пряма трансляція на каналі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Котельник захищатиме титул чемпіона світу у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути