Ексклюзиви
четвер, 26 травня 2011 06:15

"Корінтіанс" радий трансферу Дентіньйо

Донецький "Шахтар" підписав контракт із форвардом бразильського "Корінтіанса" Дентіньйо, 22 роки. Договір розрахований на п'ять років. Сума трансферу — 7,5 млн євро.

— Дентіньйо — хороший гравець, але останнім часом він грав нижче свого рівня і міг втратити місце в основному складі "Корінтіанса", — розповідає "ГПУ" Рафаель Мараньяо, журналіст бразильського видання "О Ґлобо". — Клуб задоволений, що продав його до "Шахтаря".

У "Корінтіансі" вважали, що настав час Дентіньйо залишити клуб, і не могли відповісти відмовою на пропозицію з Донецька.

Дехто пояснював невдалу гру Дентіньйо не футбольними моментами, але наставник "Корінтіанса" заперечив це і заявив, що це був "просто поганий момент".

Дентіньйо — популярний гравець,  особливо серед дітей. Чому? Він є вихованцем клубної академії та хорошим хлопцем. Футболіст товариський і привітний. Крім того, йому допомагає прізвисько. Дослівно Дентіньйо означає "маленький зуб". Футболіст заробив його через свої великі передні зуби.

Невідомо, чи поїде з Дентіньйо його дівчина. Даніеле Соуза — фотомодель, знімається для чоловічих журналів. Вона вже заявила, що не хоче кидати свою кар'єру. Схоже, часто подорожуватиме з Сан-Паулу в Донецьк і у зворотному напрямку.

Зараз ви читаєте новину «"Корінтіанс" радий трансферу Дентіньйо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути