Ексклюзиви
пʼятниця, 18 березня 2011 00:45

Кличку треба остерігатися Соліса у стартових раундах

19 березня чемпіон світу в надважкій вазі за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) українець 39-річний Віталій Кличко — 41 перемога, 38 нокаутів, дві поразки, нуль нічиїх — проведе бій з офіційним претендентом на його титул, кубинцем Одланьєром Солісом, 30 років — 17 перемог, 12 нокаутів, нуль поразок і нічиїх. Цей поєдинок стане центральною подією боксерського шоу на "Ланксесс Арені" в німецькому Кельні. Початок трансляції о 23.00 на телеканалі "Інтер".

Для Кличка-старшого це сьомий бій після повернення на ринг 2008 року. Соліс — імовірно, найкращий боєць із цього списку. Особливо якщо він буде у добрій фізичній формі й вирішить проблему зайвої ваги.

Майбутні суперники на рингу контрастуватимуть. Кличко — високий (202 см) і худорлявий, Соліс — низький як для супервага (187 см) і гладкий. В українця значно багатший досвід на профі-рингу — лише боїв за титул чемпіона світу він провів 13. У кубинця це перша титульна спроба. Зате за його плечима напрочуд удала любительська кар'єра, де він тричі вигравав чемпіонати світу і раз — Олімпійські ігри. Соліс — другий олімпійський чемпіон у кар'єрі Віталія. Першим був британець Леннокс Льюїс у червні 2003-го.

Кубинець ніколи не зустрічався із суперником, що боксує в такому високому темпі й завдає стількох ударів, як Кличко. Віталій не зупиняється всі 12 раундів. Натомість Соліс у попередньому своєму бою з американцем Реєм Остіном уже в шостому раунді видавався дуже втомленим. Коли кубинець уповільниться в бою з Кличком, стане легкою здобиччю для його правого прямого.

Віталієві найбільше слід остерігатися Одланьєра в стартових раундах, не давати можливості входити у ближню дистанцію, де швидкорукий і з пристойним ударом Соліс матиме шанс на успіх.

Квитки на бій майже розкуплені. З 19 тис. місць залишаються незайнятими близько тисячі.

Зараз ви читаєте новину «Кличку треба остерігатися Соліса у стартових раундах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути