вівторок, 02 липня 2019 00:05

Караваєв у "Динамо" буде запасним футболістом

Автор: www.fcdynamo.kiev.ua
  Олександр ­Караваєв — вихованець школи донецького ”Шахтаря”. У цій команді не зіграв жодного матчу
Олександр ­Караваєв — вихованець школи донецького ”Шахтаря”. У цій команді не зіграв жодного матчу

Київське "Динамо" підписало контракт із гравцем збірної України та луганської "Зорі" 27-річним Олександром Караваєвим. Угода зі спортсменом розрахована на чотири сезони. "Динамо" заплатило за футболіста 37,5 млн грн.

Сильні сторони гравця — це швидкість, працездатність, надмірна мотивація та дисципліна. Він готовий працювати на правому фланзі всі 90 хв. матчу — грати в захисті та півзахисті. Всі ці риси максимально підходять під бачення футболу Олександром Хацкевичем, головним тренером "Динамо".

Проблема в тому, що проблем на правому фланзі в "Динамо" немає жодних. Навпаки, не всі гравці можуть "поміститися" в першій ­команді. Олександр Тимчик уже два роки грає в оренді за "Зорю", Микита Кравченко тільки лічені рази зіграв за першу команду. Микола Морозюк програв конкуренцію та поїхав грати в Туреччину.

Основний правий захисник "Динамо" — поляк Томаш Кендзьора. Олександр Хацкевич запросив цього футболіста після того як очолив команду. За два роки Томаш уже став одним із лідерів "Динамо". В півзахисті справа грає лідер команди Віктор Циганков, його "підпирає" Георгій Цитаїшвілі.

Тому Караваєв у Києві буде мати статус запасного — першим вибором для того, щоб підстрахувати Кендзьору.

Він точно допоможе "Динамо" в чемпіонаті України, посилить конкуренцію одразу на двох позиціях, але ключовим футболістом команди не стане.

Зараз ви читаєте новину «Караваєв у "Динамо" буде запасним футболістом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути