Ексклюзиви
вівторок, 12 липня 2011 06:45

Каннаваро завершив кар'єру

Минулої суботи 37-річний італієць Фабіо Каннаваро оголосив про завершення кар'єри футболіста. Травмоване коліно не дозволяє йому грати у повну силу.

Центральний захисник виступав за італійські "Наполі", "Парму", "Інтер", "Ювентус" та іспанський "Реал". Останнім клубом Фабіо став "Аль-Ахлі" з Об'єднаних Арабських Еміратів.

— Футбол — це моє життя. Мені дуже шкода, але коліно більше не здатне витримувати цих навантажень. Я маю намір залишитися в "Аль-Ахлі" на посаді директора клубу. Пропрацюю тут три роки, — каже Каннаваро.

Він зіграв 136 матчів у складі національної збірної Італії. Це досягнення є національним рекордом. 2006-го Фабіо виграв Кубок світу у Німеччині, а також отримав Золотий м'яч. Каннаваро став першим в історії захисником, який здобув цей приз.

— Це великий футболіст, капітан збірної Італії, яка стала чемпіоном світу, — говорить колишній гравець італійського "Мілана" Андрій Шевченко, 34 роки.

— Каннаваро добре грав у відборі, був швидкий, — додає нападник київського "Арсенала" Максим Шацьких, 32 роки. — Невисокий зріст (176 см. — "ГПУ") він компенсував стрибучістю. Грамотно обирав позицію на полі. Щодо його мінусів, то з нічого міг придумати момент у свої ворота. Інколи діяв авантюрно.

Зараз ви читаєте новину «Каннаваро завершив кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути