середа, 19 вересня 2007 14:48

Кака та Манчіні найбільше заробляють в Італії

Італійська преса розповіла про заробітки футболістів у тамтешній Серії "А". Найбільшу зарплатню — 6 млн євро — має бразилець Кака з "Мілана".  Капітан "Роми" Франческо Тотті обходиться своєму клубові в 5,46 млн євро щорічно. Голкіпер "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон "тягне" на 5 млн євро. Як і ще троє гравців "Інтера" — форварди Адріано та Ібрагімович і півзахисник Вієйра.

Утримування своїх гравців коштує "Міланові" 120 млн євро на рік. Платіжна відомість "Інтера" — 110 млн, а "Ювентуса" — 96, 9 млн.

Серед італійських тренерів найбільше заробляє Роберто Манчіні з "Інтера" — 5 млн євро щорічно. Наставник "Мілана" Карло Анчелотті має 4,5 млн. Тренер "Ювентуса" Клаудіо Раньєрі оцінюється роботодавцями в 1,5 млн євро.

В Україні найбільший оклад у тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу. Власник клубу Ринат Ахметов платить румунському фахівцеві 2,3 млн євро. За неофіційною інформацією, новачки "Шахтаря" Крістіано Лукареллі та Нері Кастільйо мають до 2 млн євро на рік. А річний бюджет "гірників" становить 60 млн євро.

Зараз ви читаєте новину «Кака та Манчіні найбільше заробляють в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути