четвер, 18 грудня 2008 19:35

Холіфілд пообіцяв здивувати Валуєва

Пізно ввечері 20 грудня у швейцарському Цюриху тимчасовий чемпіон Всесвітньої боксерської асоціації у суперважкій ваговій категорії 35-річний росіянин Микола Валуєв захищатиме свій титул у поєдинку з американцем 46-річним Евандером Холіфілдом.

— Я вперше дізнався про Холіфілда, коли тільки починав боксувати. Бачив його поєдинки проти Майка Тайсона і Леннокса Льюїса, — розповідає Валуєв про екс-чемпіона. — Це найбільш маститий суперник у моїй кар"єрі: дзвінке ім"я, багато титулів.

— Не важливо, скільки мені років. Головне — що я можу зробити у рингу. А я всіх здивую, — пообіцяв Евандер Холіфілд. У разі перемоги над Валуєвим американець стане найстаршим чемпіоном у суперважкій ваговій категорії за всю історію боксу.

У промоутерській компанії братів Кличків "K2 Промоушенс" вважають, що росіянин погодився на суботній поєдинок через небажання вийти на об"єднавчий бій проти володаря титулів IBF та WBO українця Володимира Кличка.

— Ця зустріч у Цюриху — катастрофа для боксу, — каже Бернд Бьонте, промоутер "K2 Промоушенс". — У суперники Валуєву вибирають усе слабших, а бій проти Холіфілда можна назвати лише фарсом. Якщо Валуєв зустрічається з такими суперниками, то його ставлення до двобою з Володимиром Кличком очевидне".

Зараз ви читаєте новину «Холіфілд пообіцяв здивувати Валуєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути