вівторок, 09 листопада 2010 02:00

Харлан стала другою на чемпіонаті світу

 

У суботу в Парижі стартував чемпіонат світу з фехтування. У перший день змагань українські шаблістки здобули дві нагороди — срібну та бронзову.

20-річна Ольга Харлан у фіналі турніру поступилася американці Маріель Загуніс — 11:15. Торік у турецькій Антальї дворазова олімпійська чемпіонка також була сильнішою за Ольгу.

На турнірі Харлан здолала японку Чізуру Огінезаву — 15:0, китаянку Ні Хонг — 15:4, італійок Жоа Марзокку — 15:10 та Ірен Веччі — 15:6. У півфіналі українка перемогла росіянку Софію Велику — 15:9.

"Бронза" 23-річної Олени Хомрової стала першою індивідуальною нагородою чемпіонату світу в її кар'єрі. У півфіналі Олена програла майбутній чемпіонці Загуніс — 6:15.

Ольга Жовнір посіла 21-ше місце. В 1/16 фіналу вона поступилася полячці Богні Йожвяк — 10:15. Ще одна українка Галина Пундик не потрапила до основної сітки турніру.

У другий день турніру українці залишилися без медалей. У змаганнях чоловіків рапіристів 21-річний львів'янин Ростислав Герцик дійшов до чвертьфіналу. Він поступився срібному призеру Олімпійських ігор у Пекіні японцю Юккі Ота — 5:15.

Зараз ви читаєте новину «Харлан стала другою на чемпіонаті світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути