Ексклюзиви
середа, 23 березня 2011 02:15

Долгополов переміг Федерера

Український тенісист Олександр Долгополов, 22 роки, виграв перший турнір АТР у своїй кар'єрі. У парі з бельгійцем 30-річним Ксав'є Маліссом вони перемогли на змаганнях серії Мастерс в Індіан-Веллсі, Каліфорнія.

У фіналі Долгополов і Малісс переграли олімпійських чемпіонів — Роджера Федерера та Станісласа Вавринку зі Швейцарії — 6:4, 6:7, 10:7.

У новому рейтингу пар українець піднявся на 132 позиції та зайняв 59-те місце. Уперше в історії тенісист із нашої країни виграв турнір Мастерс у парному розряді. До цього Андрій Медведєв чотири рази перемагав, але в одиночних змаганнях такого рівня.

В індивідуальному турнірі Олександр програв аргентинцю Хуану-Мартіну дель Потро в третьому колі.

Наступний Мастерс розпочнеться цього тижня в Маямі, штат Флорида. Долгополов заявився на парний турнір з іспанцем Ніколасом Альмаґро.

Це будуть останні змагання на харді. Потім усі переїдуть в Європу грати на ґрунті, улюбленому покритті Олександра. У цій серії Долгополов пообіцяв виступити з Маліссом.

Бельгієць сім років тому вже вигравав парний Ролан Ґаррос — головні змагання року на ґрунті, що проходять у Франції і розпочинаються наприкінці травня. Спокій і досвід Малісса доповнюють вибуховий та агресивний стиль гри Долгополова. За умови вдалого жеребу, дует може дістатися в Парижі чвертьфіналу.

Зараз ви читаєте новину «Долгополов переміг Федерера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути