неділя, 24 червня 2007 16:18

Динамівці відпочивали в Туреччині

Цього тижня футболісти вищолігових команд виходять із відпустки і розпочинають підготовку до нового сезону.

Київські динамівці здебільшого відпочивали в Туреччині. Туди вирушили Владислав Ващук, Сергій Ребров, Артем Мілевський. Голкіпер Олександр Шовковський, давній прихильник дайвінгу, натомість відпочивав десь на екваторі. Тарас Михалик нікуди з України не виїжджав.

— Був у рідному Любешові, — розповідає він. — Нечасто вдається вибратися у рідні краї, побачити батьків, друзів. Відпустка нетривала, тому нікуди й не виривався. Я й на рідному озері Світязь непогано відпочив.

Динамівські бразильці — Ринкон, Клебер, Корреа, Родріґо полетіли до Ріо-де -Жанейро. Серби Гавранчич і Нінкович та нігерієць Юссуф були на батьківщині. А румун Флорин Чернат, заїхавши до рідного Галаца, полетів до хорватського Спліта. Там він виступатиме за місцевий "Гайдук" на правах оренди.

Голкіпер "Шахтаря" Богдан Шуст у березні одружився. Він не став влаштовувати собі весільну подорож по екзотичних місцях, а разом із дружиною Оксаною поїхав спочатку до Львова, де живуть батьки, а потім — до Хмельницького до тестя з тещею.

У Криму відпочивав Андрій Воробей, який влітку перейшов із "Шахтаря" до "Дніпра". Володимир Єзерський, який здійснив трансфер у зворотному напрямку, подався до Трускавця.

Півзахисник "Шахтаря" Олексій Гай поїхав до Швейцарії, його партнер Маріуш Левандовський — до Франції. Туди ж вирушив захисник гірників Томаш Хюбшманн. А потім — до рідної Праги.

Нападаючий "Шахтаря" Олексій Бєлік вирішив нікуди не їхати.

— Тренуватимуся в індивідуальному режимі, — розповідає він. — 10 липня граємо на суперкубок, і треба бути в належній формі.

Зараз ви читаєте новину «Динамівці відпочивали в Туреччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути