Ексклюзиви
четвер, 05 листопада 2009 19:30

"Динамо" програло "Інтеру" через відсутність контргри

Форвард київського "Динамо" Андрій Шевченко, 33 роки, забив свій 15-й гол у ворота міланського "Інтера". Проте це не допомогло нинішній команді капітана збірної України перемогти чемпіона Італії. "Динамо" поступилося — 1:2. Чому?


1. Помилка голкіпера Богуша

Воротар "Динамо" помилився з прийомом м"яча після сильного удару Мунтарі й не встиг зафіксувати його після добивання Міліто, дозволивши зіграти Снейдеру. Огріхи Богуша не здивували — він достатньо хибив і в попередніх матчах, і в середу нервував при грі на виходах.


2. Помилка суддівської бригади

Коли удару завдавав Мунтарі, Міліто був у положенні поза грою. Але помічник арбітра на це не відреагував.


3. Заміни Моуріньйо

"Інтер" почав звичними 1-4-4-2, але португальський фахівець традиційно ризиковано та нестандартно зреагував на невдалий результат після першого тайму. На другий "Інтер" вийшов за схемою 1-4-3-3, причому свіжий Балотеллі маневрував і загострював ситуацію на обох флангах, а Мотта стабілізував гру в центрі. Наприкінці матчу гості діяли у три захисники, проте це не вплинуло на надійність їхньої оборони.


4. Незбалансованість у комплектації "Динамо"

Кияни не мають швидких форвардів для того, щоб гостро контратакувати, коли ведуть у рахунку. Саме це призвело до  тотальної переваги "Інтера", починаючи із середини другого тайму. Гості не реалізували багато голевих моментів, причому створювали їх і в ході позиційних атак, і після стандартів. Динамівська оборона помилялася. Але це зрозуміло — на них припало завелике навантаження у другому таймі.

Наприкінці матчу "Інтер" грав із трьома захисниками і трьома форвардами

5. Запізніла реакція Газзаєва

Навіть Гусєв з"явився на полі запізно — до того моменту "Інтер" цілком міг зрівняти рахунок. Незрозуміло також, чому Олег замінив Мілевського і "розвантажив" супернику центр оборони, чим скористався Моуріньйо, знявши Самуеля. Доречніше було замінити невиразного Ярмоленка. Крім того, Газзаєв міг би випустити Бетао зліва в оборону, а Маграо, який провів непоганий матч, перевести на позицію півзахисника. І нарешті, за рахунку 1:0, щоби збити темп матчу, Газзаєв мав використати ще дві заміни, які в нього залишалися.


Футбол. Ліга чемпіонів. 4-й тур. Груповий турнір.


Група F

"Динамо" (Київ, Україна) — "Інтер" (Мілан, Італія) — 1:2 (1:0)

4 листопада. Київ. Стадіон "Динамо" ім. Валерія Лобановського. 15 тис. глядачів (розрахований на 16 863). Температура -2°С

Суддя: Б. Лаєк (Франція)

"Динамо": Богуш, Єрьоменко, Хачеріді, Алмейда, Маграо, Вукоєвич, Михалик, Ярмоленко, Шевченко, Ярмоленко, Нінкович, Мілевський-к (Гусєв, 70). Тренер: Валерій Газзаєв (Росія)

"Інтер": Жуліо Сезар, Майкон, Лусіо, Самуель (Мунтарі, 79), Ківу (Балотеллі, 46), Дзанетті-к, Камбіассо (Мотта, 45), Станкович, Снейдер, Ето"О, Міліто. Тренер: Жозе Моуріньйо (Португалія)

Голи: Шевченко (21), Міліто (86), Снейдер (89)

Попередження: Самуель (23), Алмейда (28), Лусіо (45), Михалик (53)

"Рубін" (Казань, Росія) — "Барселона" (Іспанія) — 0:0


Турнірна таблиця:

5-й тур

24 листопада (вівторок)

"Рубін" — "Динамо"

"Барселона" — "Інтер"

Більшість глядачів сховали маски до сумок

За годину до матчу квитки можна купити в касі. Вартість — 200 і 300 грн. Черг немає. На касах таблички "Квитки поверненню не підлягають". Перед стадіоном стоять спекулянти. Продають перепустки вдвічі дешевше від номінальної вартості. Якщо торгуватися, можна придбати за 50–80 грн.

За півгодини до стартового свистка 17-тисячний стадіон ім. Валерія Лобановського починає заповнюватися. Біля входу на сектори стюарди роздають медичні маски. Дехто їх одягає, десь 70% ховають у сумки.

Уболівальники "Інтера" розташувалися в 25-му секторі. Гостей підтримують не тільки земляки, а й місцеві жителі. Останні вивісили плакат італійською "Київ любить "Інтер"". Після матчу гравці гостей дякують за підтримку.

Ганець Мунтарію був єдиним, хто ризикнув грати у футболці з короткими рукавами.

Наприкінці поєдинку на поле вибігли двоє вболівальників. Один із них пробігся, доки його зловили стюарди.

Після гри динамівці відмовляються коментувати матч. Погоджуються говорити із журналістами Нінкович, Вукоєвич і Шевченко. Андрій зупиняється, коли помічає Жозе Моуріньйо. Португалець каже Шева й обіймає колишнього підопічного, обмінюється з ним кількома репліками італійською.

Зі стадіону автобус з "Інтером" їде о першій ночі.

Ірина КОЗЮПА

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" програло "Інтеру" через відсутність контргри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути